Suspesos fins a nou avís tots els entrenaments

Suspesos fins a nou avís tots els entrenaments

Les sessions d’entrenament de tots els equips de futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC i l’EF Bonaire se suspenen amb l’objectiu d’impedir la propagació del coronavirus.

Club Dijous, 12 Març 2020

El Terrassa FC cancel·la fins a nou avís tots els entrenaments i activitats programades a l’Estadi Olímpic de Terrassa i el Camp Municipal del Pla de Bonaire de tots els equips terrassistes i l’EF Bonaire de futbol base i futbol femení com a mesura de prevenció del coronavirus.

L’Ajuntament de Terrassa tanca aquestes i totes les instal·lacions esportives municipals de la ciutat i tant els primers equips masculins i femenins com els conjunts de totes les categories inferiors del Terrassa i el Bonaire no portaran a terme les seves sessions d’entrenaments previstes fins a nou avís.

Respecte als entrenaments dels equips terrassistes de futbol sala, els poliesportius municipals de Les Arenes i Ca n’Anglada, el Pavelló de La Maurina i les pistes de l’Associació de veïns La Cogullada romandran tancades i, per tant, també se suspenen els entrenaments per evitar contagis i garantir la seguretat de totes les persones.

El club recorda que la Federació Catalana de Futbol, seguint els consells de la Real Federación Española de Futbol, va suspendre ahir tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala per un termini de dues setmanes.

Des del Terrassa FC es demana a tots els jugadors, entrenadors i famílies del club que s’informin a través de canals oficials contrastats i segueixin les indicacions actualitzades dels avisos de l’Ajuntament de Terrassa a través de la pàgina web terrassa.cat/coronavirus i de la Generalitat de Catalunya a gencat.cat.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix