Foster’s Hollywood, nou partner del Terrassa FC

Foster’s Hollywood, nou partner del Terrassa FC

El Terrassa FC tanca un acord de patrocini a nivell local amb Foster´s Hollywood, l'ensenya de restaurants líder en menjar americà, que compta amb dos establiments a Terrassa (Rambla d’Ègara, 67 i centre comercial Parc Vallès).

Club Dimecres, 12 Febrer 2020

Foster´s Hollywood es converteix en nou patrocinador oficial del Terrassa FC. El club acaba de tancar l'acord de patrocini per un període de 15 mesos de durada, fins a maig de 2021, amb la cadena de menjar americà amb restaurants en Rambla d’Ègara, 67 i al centre comercial Parc Vallès. Els encarregats de formalitzar aquest nou vincle en les oficines del club han estat el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el franquiciat local.

L'acord inclou la presència del logotip de Foster´s Hollywood a l'Estadi Olímpic de Terrassa i en els diferents suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC, així com diferents accions en les xarxes socials oficials del club.

SOBRE FOSTER’S HOLLYWOOD

Al 1971 va obrir el primer restaurant Foster's Hollywood al carrer Magallanes 1 de Madrid, de la mà d'un grup de californians establerts en la capital que compartia un somni: portar l'autèntic sabor d'Amèrica a Espanya.

Des de llavors, aquell esperit emprenedor es continua reflectint en l'evolució de la marca. No sols per ser els pioners a introduir-ho a Espanya, si no per haver evolucionat fidels al compromís amb la màxima qualitat i la innovació.

Foster’s Hollywood és més que un restaurant: és el lloc triat pels seus clients per a viure els seus moments especials, en un ambient acollidor i pròxim on gaudir del millor menjar americà de qualitat, com els seus saborosos entrants i les seves famoses hamburgueses, costelles i carns.

Entre les últimes novetats de la marca, destaquen les noves Raclette i Orleans burgers, dues noves hamburgueses en les quals el formatge és el protagonista i sorprenen pel seu espectacular acabat en taula davant el client.

fosters hollywood terrassafc

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix