Netflix prepara un sèrie sobre Pepe Mármol

Netflix prepara un sèrie sobre Pepe Mármol

El biopic comptarà amb el creador de ‘La casa de papel’, Álex Pina, com a director i estarà protagonitzat pels actors Pepe Viyuela (Pepe Mármol) i Victoria Abril (Encarna Muñoz).

Club Dissabte, 28 Desembre 2019

El Terrassa FC i la companyia audiovisual en ‘streaming’ Netflix han arribat a un acord per treballar junts en la producció, gravació i distribució a nivell internacional d’una ficció de vuit capítols sobre la vida de l’etern i incansable encarregat de material del club, Pepe Mármol.

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el vicepresident de series originals de Netflix, Erik Barmack, han estat els encarregats de signar l’acord a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa que permetrà donar a conèixer a les noves generacions la figura i el treball que de forma excel·lent i durant més de 45 anys porta desenvolupant Pepe Mármol.

La sèrie, que estarà formada per una temporada de vuit entregues de 50 minuts de durada, està cridada a ser un èxit, no únicament pel que explicarà i per qui tindrà com a protagonista, sinó també perquè qui es troba al capdavant d’aquesta producció és un dels productors més importants del moment.

El responsable de series com ‘Vis a vis’, ‘El Embarcadero’, ‘Los Hombres de Paco’ o ‘Los Serrano’, però mundialment conegut pel seu èxit com a creador de la sèrie d’Antena 3 i Netflix ‘La casa de papel’, Álex Pina, dirigirà la sèrie de Pepe Mármol.

PEPE VIYUELA FARÀ DE PEPE MÁRMOL

Tot i que es pot avançar molt poc del repartiment de la sèrie, sí es pot confirmar que estarà interpretada per dos actors de primeríssim nivell. L’actor longronyès Pepe Viyuela, conegut pels seus papers a les sèrie ‘Aida’, ‘Águila Roja’ i ‘Matadero’, entre d’altres, serà l’encarregat d’encarnar el paper protagonista de Pepe Mármol, mentre que l’actriu madrilenya Victoria Abril (‘Tacones lejanos’, ‘Felpudo maldito’ o ‘Sin noticas de Dios’) interpretarà el paper de la seva dona, la treballadora sempre incansable Encarna Muñoz.

El càsting per interpretar la resta de papers continuen molt oberts, però la direcció de la sèrie pensa en Javier Bárdem per fer de Jordi Cuesta, en Paco León per interpretar el paper de Xevi Molist, en Mario Casas per fer d’Ortega i en Raúl Arévalo per posar-se a la pell de Jesús Requena.

L’OLÍMPIC ES CONVERTIRÀ EN UN GRAN SET DE RODATGE

La sèrie, que es troba en fase de preproducció i es començarà a gravar a l’estiu del 2020 —abans que Álex Pina dirigeixi la cinquena temporada de ‘La casa de papel’—, centrarà gran part de la seva acció, com no podria ser d’una altra forma, a l’Estadi Olímpic de Terrassa i es gravarà, evidentment, al propi camp del Terrassa FC, unes instal·lacions municipals que acolliran mesos més tard un nou desplegament audiovisual, ja que al 2022 s’espera l’arribada de centenars de mitjans de comunicació de mig món amb motiu del Mundial femení d’hockey.

Tot i que gran part de la gravació es localitzarà a l’Olímpic, la producció també es traslladarà uns kilòmetres al nord de la ciutat, concretament als platós del Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa, on es troben instal·lats l’Acadèmia i el plató d’’Operación triunfo 2020’ (RTVE i Gestmusic Endemol) i on ‘Hache’, la sèrie de la productora Weekend Studios amb Adriana Ugarte, Javier Rey i Eduardo Noriega, entre d’altres, com a protagonistes, prepara la seva segona temporada precisament també per a Netflix.

NETFLIX NO DECARTA UN CANAL 24H

Conscients que vuit capítols són indubtablement molt pocs per resumir l’excel·lent treball que Pepe Mármol ha desenvolupat i continua portant a terme de forma ininterrompuda des de principis de la dècada dels 70, Netflix no descarta una segona temporada o fins i tot un canal 24 hores, al més pur estil ‘Gran Hermano’ que mostraria el treball de l’encarregat de material en viu i en directe i s’emetria a través de Youtube, perquè tothom s’adonés de la dedicació de Pepe Mármol al club de la seva ànima.

Tot i així, des del club es pensa que ni amb un producte final d’aquest tipus es podria arribar a traslladar a tothom tot el que Pepe Mármol ha fet i fa per aquest escut. Ni un canal sencer de televisió, ni una xarxa social de l’envergadura de Facebook, Twitter i Instagram juntes ni tot Google sencer podrien arribar a sintetitzar el que representa Pepe Mármol per a tots nosaltres, però confiem cegament en el treball de Netflix i tot el seu equip.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix