El Terrassa FC es converteix en #Sangfluencer

El Terrassa FC es converteix en #sangfluencer

Vine a donar sang amb el teu equip! El Terrassa FC arrenca una campanya per animar la família terrassista a donar sang.

Club Dimecres, 20 Novembre 2019

El Terrassa FC conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa engega una campanya per convidar als seus socis, amics i familiars a donar sang. Amb un eslògan engrescador i fent-se propi el hashtag #Sangfluencer, el club es converteix en una entitat que fa servir la seva influència per donar visibilitat a aquest generós acte que salva vides. Aquesta iniciativa se suma a les diferents accions compromeses amb la societat, de caire solidari que formen part de l’ADN terrassista, i que van més enllà del terreny de joc, aprofitant el ressò que té el futbol, per construir una societat més implicada i ser mirall per a les noves generacions.

La campanya es durà a terme del dilluns 25 de novembre fins el divendres 29, en horari de 9h a 20h (el dimecres 27, de 9h a 13:30h i de 15:30h a 20h) i tindrà lloc al Banc de Sang i Teixits de la Mútua de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5). Amb l’objectiu d’augmentar les reserves de sang, s’anima a tota la #famíliaTerrassaFC a participar-hi, fent la seva donació i compartint l’experiència a les xarxes socials, convertint-se així també en #sangfluencers.

El club ha organitzat, a més, dues donacions de sang en grup protagonitzes per jugadors i jugadores del Terrassa FC. Dimarts, 26 de novembre, a les 17.30h, aniran a donar sang jugadors i staff tècnic del primer equip masculí i del primer equip femení de futbol sala i dimecres, 27 de novembre, a les 19h, les jugadores i cos tècnic del primer equip femení i el conjunt masculí de futbol sala i representants del futbol base. Tots aniran al Banc de Sang i Teixits de la Mútua de Terrassa, a la Plaça Dr. Robert, 5.

QUAN DONES SANG SALVEs VIDES

El Banc de Sang recorda que a Catalunya, per cobrir les necessitats dels hospitals, es necessiten unes 1.000 donacions diàries. La sang és un component biològic que caduca i que no es pot fabricar, la única manera d’obtenir-la és a través de la donació voluntària i altruista dels donant.

Actualment les reserves de sang es troben per sota dels nivells òptims i habituals en aquesta època, però les necessitats dels hospitals no minven. Comptant amb reserves entorn els 5-6 dies, quan l’idoni és tenir-ne per a 10-12 dies, i estant especialment baixes les reserves del grup O-, es fa palesa la urgència de recuperar les reserves, amb l’empenta de campanyes com aquesta.

Els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50kg i gaudir d’un bon estat de salut. No és necessari estar en dejú i cal portar un document oficial. Els donants més joves (entre 18 i 40 anys) també es poden inscriure al Registre de Donants de Medul·la Òssia, aprofitant la mateixa extracció de la donació de sang.

cartell donarsang terrassafc opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix