El Terrassa FC crea amb un Fupar un equip inclusiu

Terrassa FC i Fupar s'uneixen per crear un equip inclusiu

Els jugadors, que s’entrenen els dilluns i dimecres a l’Olímpic de Terrassa, estan dirigits per Pablo Mazzariello i jugaran la lliga Excellence Cup. 

Club Dilluns, 11 Novembre 2019

El Terrassa FC posa en marxa juntament amb Fupar un equip de futbol inclusiu integrat per jugadors amb discapacitat física, sensorial o derivada de salut mental que jugarà la lliga Excellence Cup.

L’equip ja es prepara amb diferents amistosos i d’altres activitats i sessions d’entrenaments els dilluns i dimecres, de 16h a 17.30h a l’Estadi Olímpic de Terrassa, sota la direcció de l’egarenc i responsable del futbol 11 i assistent del primer equip del Terrassa FC, Pablo Mazzariello.

Aquest nou equip terrassista, que neix fruït de la fusió del Terrassa FC amb l’equip de futbol amb el que comptava, Fupar suposa un nou projecte molt il·lusionant per al club que s’emmarca una vegada més en les diferents accions de caire social i solidari que porta a terme l’entitat terrassista.

FUPAR FUNDACIÓ

Fupar, que té el seu centre al carrer Campiones Olímpiques, 36, just darrera la zona General de l’Olímpic, és una entitat d’economia social i sense ànim de lucre de referència al Vallès Occidental, constituïda el 23 de setembre de 1985 com a entitat continuadora de l’activitat dels Tallers Protegits Amat Roumens, creats el 23 d’agost de 1971, per donar continuïtat al procés de formació i inclusió sociolaboral de les persones adultes amb diversitat funcional.

Situar a les persones amb diversitat funcional, prioritàriament intel·lectual i del desenvolupament, en el centre del procés vital, oferint suports d’orientació al treball, suports terapèutics, psicopedagògics i socials oportuns, de caràcter professional i/o natural, sota criteris ètics, d’excel·lència, innovació i equitat són alguns dels principals objectius de Fupar.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix