Elevadors Lázaro, nou patrocinador principal del Terrassa FC

Elevadors Lázaro, nou patrocinador principal del Terrassa FC

El pantaló del primer equip masculí del Terrassa FC incorpora el logotip d’Elevadors Lázaro.

Club Dijous, 07 Novembre 2019

Elevadors Lázaro és el nou patrocinador oficial del Terrassa FC. En concret, el club ha tancat un acord de patrocini de dos anys, fins al novembre de 2021, amb l’empresa egarenca amb les oficines al carrer Monturiol, 65 i magatzem al carrer Pere Fizes, 54 de Terrassa. Els encarregats de tancar el nou acord a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa han estat el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i els gerents d’Elevadors Lázaro, Antonio Lázaro i Jordi Lázaro.

Amb aquest acord, Elevadors Lázaro entra al grup d’sponsors oficials que donen suport al primer equip de la ciutat i que ja formen 10 empreses egarenques, FCV, XipPollo, Olbo, Jamones Cerezo i OmniaBooks, entre elles. L’equipació del primer equip masculí del Terrassa incorpora el logotip d’Elevadors Lázaro a la part esquerra del pantaló i presència a l’interior i l’exterior de l’Olímpic de Terrassa.

ELEVADORS LÁZARO, AMB EL TERRASSA FC

Elevadors Lázaro és una empresa moderna que proposa un nou concepte de servei oferint un servei de manteniment i rescat de persones durant les 24 hores dels 365 dies de l'any que va néixer l’any 2002. Gràcies a la plural experiència comercial i tècnica dels seus fundadors Antonio i Jordi Lázaro, l’empresa ofereix als seus clients un àmplia gamma d'ascensors complets (hidràulics i elèctrics), plataformes elevadors de càrrega, munta-cotxes per pujar amb passatgers, pujaescales verticals o inclinats, i components per a modernització d'ascensors i plataformes.

En col·laboració amb importants marques de qualitat i productors de components per a ascensors i aparells complets, Elevadors Lázaro, que és empresa adscrita a l'Gremi Empresarial d'Ascensors de Catalunya, garanteix la instal·lació del producte adequat a les necessitats del client, en termes de projecte, tecnologia, preu i solució tècnica.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix