Terrassa FC i Innova Habitatges renoven l’acord de patrocini

Terrassa FC i Innova Habitatges renoven l’acord de patrocini

El logotip de l’agència immobiliària egarenca lluirà des d’aquest diumenge a la màniga esquerra de la samarreta oficial de joc del Terrassa FC amb un disseny més gran i visual.

Club Dijous, 31 Octubre 2019

El Terrassa FC i Innova Habitatges segellen la renovació de l’acord de patrocini per un any renovable. L’agència immobiliària continuarà vinculada al club com a patrocinadora principal del Terrassa FC, com a mínim, fins al novembre 2020. Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i els socis fundadors d’Innova Habitatges Carlos Rebanales i Daniel Mera.

Amb aquesta renovació de l’acord, Innova Habitatges encadenarà tres temporades fent costat a l’entitat terrassista, ara com una de les empreses principals vinculades al Terrassa FC. Des del partit d’aquest diumenge (12h) al camp de la UE Castelldefels, pertanyent a la 11a jornada de lliga, l’equipació del primer equip del Terrassa lluirà un logotip d’Innova Habitatges a la màniga esquerra molt més gran i visible.

Innova Habitatges, professionals al teu servei

Innova Habitatges, que va néixer al 2013 i té situades les seves oficines al carrer de Girona, 272 de Terrassa, compta amb una sòlida implantació en el mercat immobiliari de la ciutat gràcies al treball constant del seu equip de professionals dedicats dia a dia a garantir un servei de qualitat.

Els serveis principals d’Innova Habitatges són les gestions d'actius patrimonials amb una àmplia gamma de productes que parteixen des dels arrendaments fins a l'obra nova, passant per articles immobiliaris de segona mà així com la reforma, l'interiorisme o la realització de projectes, render, cèdules d'habitabilitat, certificats energètics i assegurances.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix