Galeano: "Per mi és un plaer ser jugador del Terrassa FC"

Galeano: "Per mi és un plaer ser jugador del Terrassa FC"

Aquest és l'11 titular del migcampista Galeano en el segon número de la revista 'Terrassa FC. Magazina club'!

Club Dimecres, 02 Octubre 2019
 1. QUINA ÉS LASSIGNATURA DE LESCOLA MÉS FÀCIL PER A TU?

L’assignatura més fàcil eren les matemàtiques. De fet, vaig començar Administració i Direcció d’Empreses perquè tot el que estava relacionat amb els números se’m donava bé. També m’agradaven molt les ciències naturals. Avui dia, encara dubto si vaig decidir bé a l’hora de triar els estudis.

 

 1. I LA MÉS DIFÍCIL?

Hi havia més d’una! Tot i que sempre he estat bon estudiant, anglès i història de l’art van ser les dues assignatures que només desitjava aprovar per treure-me-les de sobre.

 

 1. QUÈ VOLIES SER QUAN ERES PETIT?

De petit volia ser cuiner perquè̀ sempre m’ha encantat menjar. Ara segueixo igual... Menjant-m’ho tot! Amb els anys vaig deixar el somni enrere i només pensava en menjar, no en cuinar!

 

 1. QUIN ÉS EL MENJAR QUE MÉS T’AGRADA?

Des de sempre el meu plat preferit ha estat la paella. També altres plats que a la gent no li acostumen a agradar, com el fetge o els ronyons. Recordo que, quan era petit, la meva avia cada setmana em cuinava cap de xai al forn. M’encantava!

 

 1. QUINA ÉS LA TEVA PASSIÓ?

La meva passió sempre ha estat el futbol. He fet del meu hobby una forma de vida. El futbol és capaç de fer-me canviar l’estat d’ànim més ràpid que qualsevol altra cosa. Soc dels futbolistes que s’endú tant les bones com les males sensacions a casa: això̀ no sempre és positiu, però̀ els qui m’envolten ho saben i em respecten.

 

 1. QUI ÉS LA TEVA PERSONA DE REFERÈNCIA I PER QUÈ?

El meu pare és el meu referent en l’àmbit personal. No conec a ningú que hagi treballat més que ell i això̀ m’ha servit com a referència per lluitar pel que vull fins al final, perquè amb sacrifici es pot aconseguir tot el que ens proposem. En l’àmbit professional, he intentat sempre aprendre dels millors valors de les persones. Ningú és perfecte i crec que la millor manera de créixer és fixar-se en les persones que consideres vàlides i interioritzar el millor de cada persona.

 

 1. DE TOTS ELS TEUS COMPANYS, A QUI ADMIRES MÉS?

Podria escollir més d’un, però la persona que més admiro es diu Sergi Arranz. He jugat moltes temporades amb ell a diferents categories i, passi per on passi, sempre fa la seva feina, que és marcar gols. També m’agradaria nomenar a l’Àlex Fernández. Sempre tinc molta complicitat amb els que juguen a la mateixa posició que jo i l’Àlex és una persona que t’escolta tant dins com fora del camp. Sempre posa per davant el benefici grupal al personal. També té la capacitat de ser el millor company dins del vestidor i, en canvi, ser el més agressiu al camp. Sempre els voldria tenir al meu equip.

 

 1. QUIN ÉS EL CONSELL QUE THAN DONAT I QUE MÉS APLIQUES EN EL MÓN DE L’ESPORT?

Sempre m’han aconsellat que no porti les sensacions dolentes a casa perquè, quan perdem, aquell dia és dur per mi i pels meus. Intento treballar i ja no soc com era abans, però és una cosa que em queda pendent.

 

 1. EN QUÈ PENSES QUAN HAS DE FER UNA JUGADA CLAU?

El futbol em fa gaudir com un nen petit, i la clau de tot és precisament això: gaudir. Si gaudeixo, em surten les coses. Si no estic gaudint d’allò que és la meva passió, no em sortirà aquesta jugada clau.

 

 1. QUÈ SE’T PASSA PEL CAP QUAN FALLES UN GOL?

Poques vegades arribo a aquesta opció! La veritat és que gaudeixo més donant una passada de gol a un company, que fent-lo jo mateix. Al final, fer gols no és la meva funció: fa que em frustri més. Per mi és pitjor fallar una última passada que no pas un gol.

 

 1. QUÈ FA QUE T’IDENTIFIQUIS AMB EL TERRASSA FC?

M’identifico amb el Terrassa FC perquè des del primer dia he sentit que a les persones no els agrada aquest escut... Senten els colors de l’escut! Veus la gent com ens dona suport sempre, passi el que passi. T’adones que estar aquí no es pot comparar amb cap lloc on he estat. És un plaer ser jugador d’aquest club.

 

11 galeano titular opt

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix