Àlex Fernández: "El creixement del club en els últims tres anys no és fruit de la casualitat"

Àlex Fernández: "El creixement del club en els últims tres anys no és fruit de la casualitat"

Aquest és l'11 titular del migcampista egarenc Àlex Fernández en el primer número de la revista 'Terrassa FC. Magazina club'!

Club Dimarts, 17 Setembre 2019
 1. QUINA ÉS L’ASSIGNATURA DE L’ESCOLA MÉS FÀCIL PER A TU? I LA MÉS DIFÍCIL?

La veritat és que sempre m’han agradat les matemàtiques, fins que vaig arribar al batxillerat  i es van anar complicant una mica... Jajaja. D’altra banda, l’educació física sempre m’ha agradat i he tingut molta facilitat. M’encanta l’esport i l’activitat física, així que crec que em quedo amb aquesta.

 

 1. I LA MÉS DIFÍCIL?

La més difícil? Cap en concret, però podria dir que la història. Tot i que m’agradava, havia de dedicar-li moltes hores d’estudi. 

 

 1. QUÈ VOLIES SER QUAN ERES PETIT I PER QUÈ?

Encara que soni a tòpic, de petit sempre somiava en ser futbolista professional. 

 

 1. QUIN ÉS EL MENJAR QUE MÉS T’AGRADA?

De petit m’encantava la paella de la meva àvia, però malauradament quan tenia 12 anys vaig desenvolupar al·lèrgia al marisc. Per tant, no em queda més remei que dir-te que ara és la pasta.

 

 1. QUINA ÉS LA TEVA PASSIÓ?

La meva passió és l’esport i, concretament, el futbol. 

 

 1. QUI ÉS LA TEVA PERSONA DE REFERÈNCIA I PER QUÈ?

És difícil decantar-me per algú. Podria dir que en l’àmbit personal tant el meu pare com la meva mare són el clar exemple del que a mi m’agradaria arribar a ser algun dia. En l’àmbit professional sempre he admirat la disciplina, la serietat i el bon saber fer que des de petit he vist en el meu pare.

 

 1. DE TOTS ELS TEUS COMPANYS, A QUI ADMIRES MÉS?

Crec que tots tenen coses per poder fer-ho. Tot i això, penso que si t’he de dir un nom, Ortega reuneix totes les condicions que un bon esportista ha de tenir: professionalitat, serietat en el treball, sacrificat fins l’últim moment, compromès amb el grup i, a més, és un gran company. 

La meva admiració absoluta, per això, és per Pepe Mármol. No calen gaires explicacions: tothom qui passa pel club així ho sent.

 

 1. QUIN ÉS EL CONSELL QUE T’HAN DONAT I QUE MÉS APLIQUES EN EL MÓN DE L’ESPORT?

Que gaudeixi al màxim de tots els moments, sigui en els entrenaments o en els partits. Mai saps quan es pot acabar el futbol i els partits i entrenaments ja no tornen. Per això intento gaudir el màxim del dia a dia i sobretot de la competició.

 

 1. EN QUÈ PENSES QUAN HAS DE FER UNA JUGADA CLAU?

En res en concret. Intento estar el màxim de concentrat per tal que surti bé i prendre les millors decisions.

 

 1. QUÈ SE’T PASSA PEL CAP QUAN FALLES UN GOL?

Uff... Potser és millor no dir-ho! Jajaja. La veritat és que sento molta impotència i ganes que torni a començar el joc per poder donar-li la volta.

 

 1. QUÈ FA QUE T’IDENTIFIQUIS AMB EL TERRASSA FC?

Primer de tot, Terrassa és casa meva i així ho sento. Sempre he dit que abans de tornar a Terrassa havia tingut altres oportunitats de venir, però volia veure’m reflectit amb el projecte i, principalment, amb la manera de fer les coses. M’hi sento molt identificat: estan posant molta dedicació per fer les coses bé, aplicant el màxim d’esforç possible, però sempre amb coherència per no fer cap pas enrere que pugui perjudicar a l’entitat. Tots veiem el creixement del club en els últims tres anys i això no és fruit de la casualitat.

 

11 alex fernandez titular opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix