Pol Montserrat i Salva Montero, tècnics del primer equip del futbol sala del Terrassa FC

Pol Montserrat i Salva Montero, tècnics del primer equip del futbol sala del Terrassa FC

Els egarencs seran el primer i segon tècnic/entrenador de porters, respectivament, del nou primer equip de futbol sala terrassista.

Club Dimarts, 13 Agost 2019

L’staff tècnic que la temporada passada va aconseguir l’ascens del CE González Serra a Primera Divisió Catalana i té experiència a Segona Divisió B com a jugadors serà l’encarregat de dirigir el primer equip de futbol sala del Terrassa FC 19/20.

Pol Montserrat Andrés (01/12/1992) renova i serà el primer entrenador terrassista del nou primer equip del Terrassa de la secció de futbol sala. Pol Montserrat, que ha estat jugador del FS Isur Ciutat de Terrassa (2017-19), el FS Vacarisses (2015-17) i el FS Bonaire (2008-14), ja acumula sis temporades d’experiència com a entrenador (de categoria aleví a sènior) i un total de quatre ascensos, entre ells l’aconseguit la temporada passada de Segona a Primera Catalana amb el CE González Serra.

Salva Montero Giraldez (27/07/1989) també renova i treballarà una temporada més amb Pol Montserrat. El terrassenc serà per tant el segon tècnic i l’entrenador de porters del primer equip de futbol sala del Terrassa FC. Montero ha defensat com a jugador la porteria del CN Sabadell (2015-18), el FS Vacarisses (2012-15) i el FS Can Serra (2010-12).

El primer equip del CE González Serra de Pol Montserrat i Salva Montero va aconseguir la temporada passada l’ascens a Primera Divisió Nacional després d’acabar la lliga a la segona posició (els dos primers classificats pugen de categoria) i sumar 55 punts i 18 triomfs, un empat i cinc derrotes (127 gols a favor i 67 en contra) a Segona Divisió Catalana.

EL CE GONZÁLEZ SERRA JA ÉS TERRASSA FC

El Terrassa FC i el responsable de l’àrea de futbol sala terrassista, Diego Blanco, van arribar a un acord amb el president del CE González-Serra, Jordi Serra, per unir esforços i competir com a Terrassa FC.

Amb aquesta decisió, tota l’estructura del CE González-Serra, és a dir, jugadors, entrenadors i responsables, ja formen part del Terrassa FC amb els objectius principals d’assegurar l’activitat d’un projecte que es va iniciar fa vuit anys; continuar creixent, ara, de la mà del primer equip de la ciutat; impulsar el futbol sala femení, amb la destinació de més recursos i esforços per una secció que es potenciarà molt més; apostar a Terrassa per aquest esport i convertir el nostre club en un dels referents catalans també en futbol sala.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix