Pol Montserrat i Salva Montero, tècnics del primer equip del futbol sala del Terrassa FC

Pol Montserrat i Salva Montero, tècnics del primer equip del futbol sala del Terrassa FC

Els egarencs seran el primer i segon tècnic/entrenador de porters, respectivament, del nou primer equip de futbol sala terrassista.

Club Dimarts, 13 Agost 2019

L’staff tècnic que la temporada passada va aconseguir l’ascens del CE González Serra a Primera Divisió Catalana i té experiència a Segona Divisió B com a jugadors serà l’encarregat de dirigir el primer equip de futbol sala del Terrassa FC 19/20.

Pol Montserrat Andrés (01/12/1992) renova i serà el primer entrenador terrassista del nou primer equip del Terrassa de la secció de futbol sala. Pol Montserrat, que ha estat jugador del FS Isur Ciutat de Terrassa (2017-19), el FS Vacarisses (2015-17) i el FS Bonaire (2008-14), ja acumula sis temporades d’experiència com a entrenador (de categoria aleví a sènior) i un total de quatre ascensos, entre ells l’aconseguit la temporada passada de Segona a Primera Catalana amb el CE González Serra.

Salva Montsero Giraldez (27/07/1989) també renova i treballarà una temporada més amb Pol Montserrat. El terrassenc serà per tant el segon tècnic i l’entrenador de porters del primer equip de futbol sala del Terrassa FC. Montero ha defensat com a jugador la porteria del CN Sabadell (2015-18), el FS Vacarisses (2012-15) i el FS Can Serra (2010-12).

El primer equip del CE González Serra de Pol Montserrat i Salva Montero va aconseguir la temporada passada l’ascens a Primera Divisió Nacional després d’acabar la lliga a la segona posició (els dos primers classificats pugen de categoria) i sumar 55 punts i 18 triomfs, un empat i cinc derrotes (127 gols a favor i 67 en contra) a Segona Divisió Catalana.

EL CE GONZÁLEZ SERRA JA ÉS TERRASSA FC

El Terrassa FC i el responsable de l’àrea de futbol sala terrassista, Diego Blanco, van arribar a un acord amb el president del CE González-Serra, Jordi Serra, per unir esforços i competir com a Terrassa FC.

Amb aquesta decisió, tota l’estructura del CE González-Serra, és a dir, jugadors, entrenadors i responsables, ja formen part del Terrassa FC amb els objectius principals d’assegurar l’activitat d’un projecte que es va iniciar fa vuit anys; continuar creixent, ara, de la mà del primer equip de la ciutat; impulsar el futbol sala femení, amb la destinació de més recursos i esforços per una secció que es potenciarà molt més; apostar a Terrassa per aquest esport i convertir el nostre club en un dels referents catalans també en futbol sala.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix