El Terrassa FC torna al món eSports

El Terrassa FC torna al món eSports

El club recupera l’activitat en la secció eSports que va engegar al desembre del 2017 amb el fitxatge de dos gamers egarencs i un de barceloní.

Club Dijous, 25 Juliol 2019

El Terrassa FC tornarà a competir en els eSports, les competicions electròniques de videojocs que s’han convertit en esdeveniments de gran popularitat els últims anys, amb l’objectiu de tornar a formar part de la comunitat digital després de inauguració d’aquesta secció el 6 de desembre de l’any 2017.

Amb l’objectiu de competir i convertir el Terrassa en un dels millors clubs catalans, el Terrassa FC ja ha triat els tres gamers que lideraran aquesta nova etapa de la secció electrònica del club i que tindran per objectiu confeccionar els diferents equips d’eSports que s’encarregaran de representar el club: Sergi Espí, Iván Burgos i Manel Hernández.

Els terrassencs Sergi Espí Mellado (01/11/1998) i Iván Burgos López (04/01/1999) s’incorporen a l’àrea dels eSports del Terrassa per liderar la secció gamer del club terrassista. Espí i Burgos han estat entrenadors del futbol base del Terrassa FC i són fundadors del club Emrefy eSports, però des d’ara es converteixen en els màxim responsables dels eSports del Terrassa.

El barceloní Manel Hernández Iglesias (25/06/1999) fitxa pel Terrassa FC com a director esportiu del eSports del club. D’ell dependrà la configuració i gestió dels diferents equips del club terrassista. Hernández és community manager, responsable de màrqueting i manager del joc CSGO i de la lliga KOS League.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix