El Terrassa FC torna al món eSports

El Terrassa FC torna al món eSports

El club recupera l’activitat en la secció eSports que va engegar al desembre del 2017 amb el fitxatge de dos gamers egarencs i un de barceloní.

Club Dijous, 25 Juliol 2019

El Terrassa FC tornarà a competir en els eSports, les competicions electròniques de videojocs que s’han convertit en esdeveniments de gran popularitat els últims anys, amb l’objectiu de tornar a formar part de la comunitat digital després de inauguració d’aquesta secció el 6 de desembre de l’any 2017.

Amb l’objectiu de competir i convertir el Terrassa en un dels millors clubs catalans, el Terrassa FC ja ha triat els tres gamers que lideraran aquesta nova etapa de la secció electrònica del club i que tindran per objectiu confeccionar els diferents equips d’eSports que s’encarregaran de representar el club: Sergi Espí, Iván Burgos i Manel Hernández.

Els terrassencs Sergi Espí Mellado (01/11/1998) i Iván Burgos López (04/01/1999) s’incorporen a l’àrea dels eSports del Terrassa per liderar la secció gamer del club terrassista. Espí i Burgos han estat entrenadors del futbol base del Terrassa FC i són fundadors del club Emrefy eSports, però des d’ara es converteixen en els màxim responsables dels eSports del Terrassa.

El barceloní Manel Hernández Iglesias (25/06/1999) fitxa pel Terrassa FC com a director esportiu del eSports del club. D’ell dependrà la configuració i gestió dels diferents equips del club terrassista. Hernández és community manager, responsable de màrqueting i manager del joc CSGO i de la lliga KOS League.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix