Vera, Bes i González, nous membres del cos tècnic del Terrassa FC femení

Vera, Bes i González, nous membres del cos tècnic del Terrassa FC femení

El primer equip femení del Terrassa FC comptarà la propera temporada amb un nou entrenador, preparador físic i entrenador de porteres.

Club Dijous, 18 Juliol 2019

Victor Vera Melgar (21/07/1978) serà l’entrenador del primer equip femení 19/20 del Terrassa FC. El tècnic manresà fitxa pel club per dirigir el Terrassa FC després de l’ascens del Terrassa a la Primera Divisió Nacional, la categoria de bronze a nivell estatal del futbol femení.

Vera, que és entrenador nacional des del 2004 i mestre d’Educació Física des del 2000, té una llarga experiència com a tècnic. Ha estat primer entrenador de la UE Tàrrega, el CF Tortosa i la UE Avià i segon entrenador del CE Manresa (Primera Catalana) i tècnic del CE Sallent (Segona Catalana). També ha format part dels cos tècnics de la UE Vilassar de Mar,  el FC Martinenc i l'EC Granollers (Tercera Divisió) i ha estat primer entrenador del CE Sant Feliu Sasserra (2006-09). També ha estat assessor esportiu del Gimnàstic Manresa, el CE Manresa i la UE Minorisa.

En categories inferiors, ha treballat pels equips juvenils i cadets del CE Manresa i juvenil de la UE Cornellà i durant deu anys al futbol base del FC Pirinaica.

Luis Bes Peña acompanyarà Victor Vera com a segon entrenador i preparador físic del primer equip femení del Terrassa FC. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Universitat Ramón Llull), té el nivell I i II de tècnic de l’esport en futbol i és tècnic superior en Animació d’Activitats Físiques i Espotives al CAR de Sant Cugat del Vallès, entre d’altres titulacions.

Ha estat l’entrenador del Juvenil A de l’Escola Pia Sarrià, preparador físic del primer equip femení del CD Fontsanta-Fatjo i segon entrenador i preparador físic del Levante Las Planas,  Pescadores FC i Nouvallés FC.

Pel que fa a la porteria, Alberto González Gómez (02/10/1976) s’incorpora al Terrassa FC com a entrenador de porteres del futbol femení del Terrassa. Després de formar part del cos tècnic de la UDA Gramenet, el CF Ripollet i la UE Rubí, Alberto González dona el salt al futbol femení per formar part del primer equip del Terrassa FC i incorporar-se a una àrea de porters terrassista que passarà estar formada per cinc membres: Miguel Ángel Álvarez (coordinador), Óscar López, Samuel Zapico i Marc Vila.

Jessica León Galiano (09/11/1992) i Román Torrelles Santacreu (27/10/1968) continuaran com a fisioterapeuta i delegat, respectivament, d’un primer equip femení del Terrassa FC que comptarà, evidentment, una temporada més, amb Ezequiel Segura (06/10/1970) com a coordinador i màxim responsable de la secció de futbol femení del Terrassa FC.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix