El 1r Torneig Solidari Femení del Terrassa FC recapta 1.850€

El 1r Torneig Solidari Femení del Terrassa FC recapta 1.850€

La competició va enfrontar set equips de mares amb l’objectiu de recaptar diners per a les investigacions de les malalties rares pediàtriques.

Club Dissabte, 15 Juny 2019

El 1r Torneig Solidari Femení del Terrassa FC a favor de l’associació Cors Lluitadors de Duchenne i en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu celebrat el 8 de juny a l'Estadi Olímpic de Terrassa va recaptar un total de 1.850 euros. La cita, que va tenir com a participants l’equip de mares del Terrassa FC i les de mamis de l’Atlètic Ripoll CF, el FC Cardedeu, el Sant Pere Nord CF, el CF Maurina Egara i el CF Bellavista Milan i les Veteranes del FC Barcelona, va comptar amb les actuacions de l’escola Dance Street & Fes Gym i la Colla Gegantera de Les Fonts, tallers infantils, maquillatge i rifes solidaries.

El 1r Torneig Solidarí Femení s’emmarca dins del conjunt d’activitats que des del Terrassa FC s’estan portant a terme per donar suport a l’associació Cors Lluitadors de Duchenne. Unes accions que van començar l’any passat amb la publicació d’un calendari solidari que va permetre recaptar més de 2.325 euros per promoure la investigació per a la cura de la malaltia de Duchenne.

Mitjà
>/br>

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix