El Terrassa FC fitxa Miquel Ezequiel com a director esportiu

El Terrassa FC fitxa Miquel Ezequiel com a director esportiu

Amb el fitxatge del terrassenc Miquel Ezequiel com a director esportiu del primer equip del Terrassa FC, el club comença a treballar de forma oficial en la propera temporada.

Club Dilluns, 27 Mai 2019

El Terrassa FC incorpora l'egarenc Miquel Ezequiel Boixados (11/04/1974) per dirigir el nou projecte esportiu que el club terrassista inicia. Des d’avui i de forma oficial, l’egarenc s’incorpora a l’entitat per treballar i confeccionar la plantilla del primer equip del Terrassa FC 19/20 i exercir tasques al futbol base.

Amb aquesta incorporació a l’àrea esportiva del Terrassa FC, el terrassista Miquel Ezequiel torna a casa després d'acumular una extensa trajectòria en el món del fubol.

Ezequiel va iniciar-se com a entrenador i coordinador en el futbol base del Terrassa FC i la UFB Jabac i Terrassa, per passar a ser entrenador d’alevins i infantils del FC Barcelona (2000-2003). Durant la seva etapa al futbol base de Terrassa, va exercir les funcions de segon entrenador del primer equip, a la Segona Divisió B, va formar part de secretaria tècnica del primer equip i va ser el coordinador de cadets i juvenils.

Al 2010 va fer el salt al CD San Roque, a la Segona Divisió B, on va ser el segon entrenador del primer equip i coordinador del futbol base. També, durant cinc temporades, va ser el segon entrenador del filial del CE Sabadell (on va aconseguir dos ascensos), va formar part de la secretaria tècnica del conjunt arlequinat i va ser el segon entrenador del primer equip del CE Sabadell a la Segona Divisió B.

Abans d’aterrar a la banqueta de l’EC Granollers com a ajudant de José Solivelles, on ha estat aquestes dues últimes temporades, va ser el director esportiu del CE Manresa.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix