El Terrassa FC fitxa Miquel Ezequiel com a director esportiu

El Terrassa FC fitxa Miquel Ezequiel com a director esportiu

Amb el fitxatge del terrassenc Miquel Ezequiel com a director esportiu del primer equip del Terrassa FC, el club comença a treballar de forma oficial en la propera temporada.

Club Dilluns, 27 Mai 2019

El Terrassa FC incorpora l'egarenc Miquel Ezequiel Boixados (11/04/1974) per dirigir el nou projecte esportiu que el club terrassista inicia. Des d’avui i de forma oficial, l’egarenc s’incorpora a l’entitat per treballar i confeccionar la plantilla del primer equip del Terrassa FC 19/20 i exercir tasques al futbol base.

Amb aquesta incorporació a l’àrea esportiva del Terrassa FC, el terrassista Miquel Ezequiel torna a casa després d'acumular una extensa trajectòria en el món del fubol.

Ezequiel va iniciar-se com a entrenador i coordinador en el futbol base del Terrassa FC i la UFB Jabac i Terrassa, per passar a ser entrenador d’alevins i infantils del FC Barcelona (2000-2003). Durant la seva etapa al futbol base de Terrassa, va exercir les funcions de segon entrenador del primer equip, a la Segona Divisió B, va formar part de secretaria tècnica del primer equip i va ser el coordinador de cadets i juvenils.

Al 2010 va fer el salt al CD San Roque, a la Segona Divisió B, on va ser el segon entrenador del primer equip i coordinador del futbol base. També, durant cinc temporades, va ser el segon entrenador del filial del CE Sabadell (on va aconseguir dos ascensos), va formar part de la secretaria tècnica del conjunt arlequinat i va ser el segon entrenador del primer equip del CE Sabadell a la Segona Divisió B.

Abans d’aterrar a la banqueta de l’EC Granollers com a ajudant de José Solivelles, on ha estat aquestes dues últimes temporades, va ser el director esportiu del CE Manresa.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix