OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

L’editorial de llibres egarenca dona suport al primer conjunt femení terrassista i l’equip de mamis i amb el seu gest es converteix en patrocinador oficial de la secció del futbol femení del Terrassa FC.

Club Dijous, 11 abril 2019

El Terrassa FC i OmniaBooks signen un acord de patrocini. Des de ja, el logotip d’aquesta editorial jove, egarenca, independent i de proximitat llueix a les equipacions de dos equips femenins del Terrassa FC.

Les equipacions de les jugadores del primer conjunt femení del Terrassa FC de Preferent llueixen el logo a la part posterior de la samarreta, sota el dorsal, i al pantaló, just sobre el logotip Nike.

La unió Terrassa FC-cultura, però, no queda aquí. L’acord obre l’oportunitat de tirar endavant projectes molt il·lusionants en matèria de publicacions i permet que l’equip de mamis del Terrassa FC també compti amb el seu primer sponsor principal. Des de ja, jugaran amb el logotip d’OmniaBooks a la samarreta i també al pantaló.

Amb aquest històric acord, el Terrassa FC s’uneix i comença a treballar activament i amb molt d’orgull amb una editorial egarenca i molt terrassista com és OmniaBooks, que dirigeix la Irene Trullàs, filla de l’ex màxim golejador en lliga (100 dianes) de la història del Terrassa FC, Josep Trullàs i Cruz, amb l’objectiu de fer més gran la passió terrassista.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix