OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

L’editorial de llibres egarenca dona suport al primer conjunt femení terrassista i l’equip de mamis i amb el seu gest es converteix en patrocinador oficial de la secció del futbol femení del Terrassa FC.

Club Dijous, 11 abril 2019

El Terrassa FC i OmniaBooks signen un acord de patrocini. Des de ja, el logotip d’aquesta editorial jove, egarenca, independent i de proximitat llueix a les equipacions de dos equips femenins del Terrassa FC.

Les equipacions de les jugadores del primer conjunt femení del Terrassa FC de Preferent llueixen el logo a la part posterior de la samarreta, sota el dorsal, i al pantaló, just sobre el logotip Nike.

La unió Terrassa FC-cultura, però, no queda aquí. L’acord obre l’oportunitat de tirar endavant projectes molt il·lusionants en matèria de publicacions i permet que l’equip de mamis del Terrassa FC també compti amb el seu primer sponsor principal. Des de ja, jugaran amb el logotip d’OmniaBooks a la samarreta i també al pantaló.

Amb aquest històric acord, el Terrassa FC s’uneix i comença a treballar activament i amb molt d’orgull amb una editorial egarenca i molt terrassista com és OmniaBooks, que dirigeix la Irene Trullàs, filla de l’ex màxim golejador en lliga (100 dianes) de la història del Terrassa FC, Josep Trullàs i Cruz, amb l’objectiu de fer més gran la passió terrassista.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       asfaltosbarcino opt .    innova logo opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa   mun   oquo .    iunivers logo opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix