OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

OmniaBooks, nou patrocinador oficial del Terrassa FC femení

L’editorial de llibres egarenca dona suport al primer conjunt femení terrassista i l’equip de mamis i amb el seu gest es converteix en patrocinador oficial de la secció del futbol femení del Terrassa FC.

Club Dijous, 11 abril 2019

El Terrassa FC i OmniaBooks signen un acord de patrocini. Des de ja, el logotip d’aquesta editorial jove, egarenca, independent i de proximitat llueix a les equipacions de dos equips femenins del Terrassa FC.

Les equipacions de les jugadores del primer conjunt femení del Terrassa FC de Preferent llueixen el logo a la part posterior de la samarreta, sota el dorsal, i al pantaló, just sobre el logotip Nike.

La unió Terrassa FC-cultura, però, no queda aquí. L’acord obre l’oportunitat de tirar endavant projectes molt il·lusionants en matèria de publicacions i permet que l’equip de mamis del Terrassa FC també compti amb el seu primer sponsor principal. Des de ja, jugaran amb el logotip d’OmniaBooks a la samarreta i també al pantaló.

Amb aquest històric acord, el Terrassa FC s’uneix i comença a treballar activament i amb molt d’orgull amb una editorial egarenca i molt terrassista com és OmniaBooks, que dirigeix la Irene Trullàs, filla de l’ex màxim golejador en lliga (100 dianes) de la història del Terrassa FC, Josep Trullàs i Cruz, amb l’objectiu de fer més gran la passió terrassista.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix