El CE González-Serra s’integra a l’estructura de la secció de futbol sala del Terrassa FC

El CE González-Serra s’integra a l’estructura de la secció de futbol sala del Terrassa FC

El CE González-Serra s’integrarà dins de l’estructura del futbol sala del Terrassa FC, per competir amb el nom i l’escut terrassista, i permetrà que el club tingui primer equip de futbol sala per primera vegada a la història.

Club Dimarts, 26 Març 2019

El Terrassa FC i el responsable de l’àrea de futbol sala terrassista, Diego Blanco, han arribat a un acord amb el president del CE González-Serra, Jordi Serra, per unir-se a la secció de futbol sala del Terrassa FC i competir, a partir de la temporada 2019-20, com a Terrassa FC.

Amb aquesta decisió, tota l’estructura del CE González-Serra, és a dir, jugadors, entrenadors i responsables, s’integrarà en el Terrassa FC a partir de la propera temporada amb els objectius principals d’assegurar l’activitat d’un projecte que es va iniciar ara fa vuit anys; continuar creixent, ara, de la mà del primer equip de la ciutat; impulsar el futbol sala femení, amb la destinació de més recursos i esforços per una secció que es potenciarà molt més; apostar a Terrassa per aquest esport i convertir el nostre club en un dels referents catalans també en futbol sala.

GONZÁLEZ-SERRA, MÉS DE 8 ANYS D’ACTIVITAT

El CE González-Serra es va fundar l’any 2011 i està actualment format per un total d’onze equips i més de 110 jugadors que competeixen i realitzen els seus entrenaments a les instal·lacions del Pavelló Municipal La Maurina i l’Associació de veïns La Cogullada.

El club té un primer equip masculí i femení, un filial masculí, tres equips juvenils (dos masculins i un femení), un representant masculí a la resta de categories inferiors (cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí) i un equip d’iniciació.

EL PRIMER EQUIP, A PUNT DE PUJAR DE CATEGORIA

Respecte el primer equip masculí del CE González-Serra, el conjunt que dirigeix Pol Montserrat competeix al grup 7 de la Segona Divisió Catalana i, tenint en compte que els dos primers classificats pugen de categoria, està molt a prop d’aconseguir l’ascens a Primera Divisió Catalana.

A falta de set jornades per acabar la lliga, l’equip encadena quatre triomfs, ocupa la segona plaça amb 40 punts, onze punts d’avantatge respecte al tercer, i té un balanç de 13 triomfs, un empat i només tres derrotes.

MÉS DE 230 JUGADORS DE FUTBOL SALA TERRASSISTES

Amb l’absorció del CE González-Serra, la secció de futbol sala del Terrassa FC —fins ara amb cinc equips (cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí)— passarà a estar formada per més de 230 jugadors i doblarà la seva presència a totes les categories, abastarà per primera vegada la categoria juvenil i sènior i comptarà amb equips femenins de futbol sala.

Fins el 31 de maig totes dues entitats competiran i treballaran per separat, però ja preparen de forma conjunta una temporada 2019-20 que, ja sota el nom i l’escut del Terrassa FC, té les inscripcions obertes a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

UNANIME opt .   CRIMAR opt .   FORDCOVESA TERRASSA opt

COL·LABORADORS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt .    IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt .    ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix