El Terrassa FC condemna qualsevol acte de violència i prendrà totes les mesures necessàries

El Terrassa FC condemna qualsevol acte de violència

El Consell d'Administació del Terrassa FC vol condemnar públicament qualsevol acte de violència física o verbal i prendrà les mesures que consideri oportunes durant les pròximes hores.

Club Diumenge, 03 Febrer 2019

Des del club desaprovem i condemnem els lamentables incidents que van tenir lloc durant el partit d'aquest dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre el Terrassa FC ‘B’ i l’EF Viladecavalls del grup 2 de Segona Divisió femení, minuts abans de l’inici del matx dels Veterans del Terrassa FC contra el CE Júpiter, fets que estan totalment desvinculats dels valors de Terrassa FC.

El Terrassa FC condemna públicament qualsevol acte de violència física i verbal. De cap manera podem acceptar que s’utilitzi la violència per aconseguir un fi per més legítim que sigui.

El nostre club, que ha treballat i continuarà treballant d’una forma molt activa i enèrgica per la igualtat, vol ressaltar que els nostres valors estan molt allunyats de la imatge que es va donar. Des de la nostra entitat ens hem compromès a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb un valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació i ho continuarem fent.

El Terrassa FC convoca de forma immediata els representants i els responsables de tots els equips i les àrees implicades, obre una investigació interna per esclarir tots els actes i actuarà i prendrà totes les mesures necessàries.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix