El Terrassa FC condemna qualsevol acte de violència i prendrà totes les mesures necessàries

El Terrassa FC condemna qualsevol acte de violència

El Consell d'Administació del Terrassa FC vol condemnar públicament qualsevol acte de violència física o verbal i prendrà les mesures que consideri oportunes durant les pròximes hores.

Club Diumenge, 03 Febrer 2019

Des del club desaprovem i condemnem els lamentables incidents que van tenir lloc durant el partit d'aquest dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa entre el Terrassa FC ‘B’ i l’EF Viladecavalls del grup 2 de Segona Divisió femení, minuts abans de l’inici del matx dels Veterans del Terrassa FC contra el CE Júpiter, fets que estan totalment desvinculats dels valors de Terrassa FC.

El Terrassa FC condemna públicament qualsevol acte de violència física i verbal. De cap manera podem acceptar que s’utilitzi la violència per aconseguir un fi per més legítim que sigui.

El nostre club, que ha treballat i continuarà treballant d’una forma molt activa i enèrgica per la igualtat, vol ressaltar que els nostres valors estan molt allunyats de la imatge que es va donar. Des de la nostra entitat ens hem compromès a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb un valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació i ho continuarem fent.

El Terrassa FC convoca de forma immediata els representants i els responsables de tots els equips i les àrees implicades, obre una investigació interna per esclarir tots els actes i actuarà i prendrà totes les mesures necessàries.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix