GreenVita, nou patrocinador del Terrassa FC

GreenVita, nou patrocinador del Terrassa FC

A partir del proper 1 de gener, GreenVita passa a ser un dels patrocinadors principals del Terrassa FC.

Club Dilluns, 31 Desembre 2018

Com a resultat d'aquest acord, signat entre el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i la directora de GrenVita Parc Vallès, Cintia Elisabet Reyes, la marca tindrà presència a l'interior i a l'exterior de l'Estadi Olímpic de Terrassa i el local GreenVita al centre comercial Parc Vallès acollirà la celebració dels equips guanyadors del club i els socis del Terrassa FC, els seus jugadors i familiars, podran gaudir d'un 10 % de descompte.

Amb aquest patrocini, el Terrassa FC tanca un acord amb una gran marca amb presència a la ciutat i, per la seva part, GreenVita reforça la seva aposta per un estil de vida saludable on l'alimentació, l'exercici físic i els hàbits saludables són els tres eixos principals.

SOBRE GREENVITA

Fundada por Joan Manel Gili y Dunia Moreno, va obrir el seu primer restaurant al desembre de 2016 i en poc temps s'ha convertit en una de les opcions preferides de restauració. Una proposta de qualitat a preus assequibles, en zones d'alt trànsit i amb una gran exposició a una àmplia tipologia de clients han estat claus per ajustar un concepte innovador i totalment alineat amb un estil de vida saludable que la societat reclama també en la restauració.

Després d'aquests primers dos anys de camí en què la quinoa ecològica, els arrossos ecològics, les fruites i verdures de proximitat, el peix fresc, el pollastre de corral, cuinats a la brasa, saltats o al vapor, es posicionen davant de nombroses alternatives , significa, a més, que el negoci està ben afinat, que la proposta de carta és prou versàtil per a públics molt diferents i que el posicionament de preu elegit per la marca és el que el client pot i vol pagar.

La filosofia de la pròpia marca se centra en emocionar i sorprendre els clients a través de la seva oferta culinària, un servei i uns locals acollidors, amb molta llum i una decoració on primen els materials naturals, sota els valors de flexibilitat, transparència i honestedat.

Actualment GreenVita té una plantilla de més de 100 empleats i cinc establiments ubicats a la ciutat de Barcelona i rodalies: Parc Vallès, Splau, Glòries, Diagonal i Viladecans The Style Outlets.

PATROCINADORS PRINCIPALs

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORScentre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix