El Terrassa FC fitxa l'exconcursant d''OT 2018' Miki Nuñez com a imatge per a la marca del club

El Terrassa FC fitxa l'exconcursant d''OT 2018' Miki Núñez com a imatge per a la marca del club

El Terrassa FC utilitzarà la imatge del cantant en accions publicitàries i actes institucionals com a ambaixador del club.

Club Divendres, 28 Desembre 2018

El Terrassa FC ha arribat a un acord amb l’exconcursant egarenc d’’Operación Triunfo’ i cantant de l’orquesta Dalton Bang, Miki Núñez, pel qual aquest cedirà la seva imatge durant un termini de dues temporades per a diverses accions publicitàries dirigides amb l’objectiu de promoure el futbol egarenc.

Des de la nostra entitat, entenem que el cantant terrassenc ha representant millor que ningú dins l’acadèmia d’‘OT 2018’ —que precisament es troba instal·lada al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa— uns valors que són pilars al Terrassa FC com són l’esforç, el treball en equip, la lluita per la igualtat i la companyonia.

Gràcies a aquest acord, el Terrassa FC utilitzarà la imatge del cantant i únic concursant dues vegades escollit favorit pel públic ‘OT 2018’ en accions publicitàries i actes institucionals com a ambaixador del club de la seva ciutat en premsa, ràdio, televisió i Internet, entre d’altres suports, i celebrarà un petit concert a l’Estadi Olímpic de Terrassa just abans de l’inici de l’últim partit de lliga de la temporada, és a dir, el 12 de maig davant el FC Ascó.

El president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ha assenyalat que la imatge de Miki Núñez “està fortament vinculada al talent, l’esforç, el treball perseverant i, conseqüentment, a l’èxit professional, que fan d’ell la millor opció possible a la qual volem vincular el nostre club” i no l’ha descartat com una opció per al lateral esquerre del primer equip. “La decisió no depèn de mi, això és cosa de l’entrenador, però actualment tenim una fitxa lliure. Hem de parlar amb la companyia discogràfica Universal Music, però en Miki Núñez m’ha assegurat que podria jugar a la posició de Guti si l’’11’ del Terrassa FC es lesiona”, ha afegit.

Sobre la possibilitat de defensar la samarreta de l’equip de la seva ciutat, Miki Núñez s’ha mostrat molt il·lusionat i ha destacat que la l’entrenadora física i mental d’’OT 2018’, Magalí Dalix, l’ha preparat tan bé que “podria jugar amb el Terrassa FC quan Cristian García ho consideri”, però planteja només un petit inconvenient. “Els diumenges a les 18.30h tinc reunions, ja que estic preparant la meva carrera musical. Només podria jugar els primers 45 minuts de partit”, ha assegurat el terrassenc Miki Sants Innocents Núñez.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       asfaltosbarcino opt .    innova logo opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa   mun   oquo .    iunivers logo opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix