A la recerca del títol 53 com a club i 35 en futbol

A la recerca del títol 53 com a club i 35 en futbol

El Terrassa FC pot afegir un nou èxit a la seva gloriosa història. Així, el primer equip femení està a punt de coronar-se campió de Primera Divisió, Grup 2, i podria aportar al club el títol número 53 com a club i el 35 en la secció de futbol.

Club Dimarts, 13 Març 2018

 

Ara el Terrassa FC acumula 52 títols (34 en futbol i 18 en hoquei herba). Els egarencs, clars líders al palmarès comarcal i tercers de Catalunya en títols, que és el que compta, poden ampliar el seu bagatge.

Tot i que els trofeus més ressonants són els màxim títols d’un àmbit geogràfic, acabar campions d’una categoria no és senzill. A les vitrines de l’Estadi Olímpic de Terrassa llueixen especialment els quatre màxims títols catalans: la Copa Catalunya del 1925, 1936, 2002 i 2003. Des de fa unes temporades el màxim títol català és la Supercopa Catalunya. Tan complicat és assolir el màxim títol català que a la comarca només el Terrassa FC l’ostenta, i quatre vegades. Tot un plaer. Els egarencs seran per sempre els millors a la Copa Catalunya de l’era antiga, amb dos títols en dues edicions.

També són màxims títols, en la seva versió, els quatre Campionats de Catalunya sub-23, conquerits des de la temporada 1983-84 fins a la 1986-87, i a més de forma consecutiva. Els rogencs lideren el rànquing de títols en aquesta competició.

Si el futbol és l’esport que ha aportat més títols al club (34), l’hoquei herba també hi ha donat grans alegries, i també en màxims títols. Així, aquest esport tan terrassenc ha alimentat amb 18 copes les vitrines terrassistes. El Terrassa FC ostenta 6 Campionats d’Espanya d’hoquei herba (el màxim títol espanyol) i 12 Campionats de Catalunya d’hoquei herba (el màxim títol català).

Per tant, el Terrassa FC femení, que ens ha il·lusionat tant aquesta temporada, pot escriure un nou capítol en la brillant història del nostre Terrassa Futbol Club. L’últim campionat va ser la Copa Catalunya del 2003. Quinze anys després el cor dels terrassistes pot tornar a bategar al ritme d’un títol.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix