A la recerca del títol 53 com a club i 35 en futbol

A la recerca del títol 53 com a club i 35 en futbol

El Terrassa FC pot afegir un nou èxit a la seva gloriosa història. Així, el primer equip femení està a punt de coronar-se campió de Primera Divisió, Grup 2, i podria aportar al club el títol número 53 com a club i el 35 en la secció de futbol.

Club Dimarts, 13 Març 2018

 

Ara el Terrassa FC acumula 52 títols (34 en futbol i 18 en hoquei herba). Els egarencs, clars líders al palmarès comarcal i tercers de Catalunya en títols, que és el que compta, poden ampliar el seu bagatge.

Tot i que els trofeus més ressonants són els màxim títols d’un àmbit geogràfic, acabar campions d’una categoria no és senzill. A les vitrines de l’Estadi Olímpic de Terrassa llueixen especialment els quatre màxims títols catalans: la Copa Catalunya del 1925, 1936, 2002 i 2003. Des de fa unes temporades el màxim títol català és la Supercopa Catalunya. Tan complicat és assolir el màxim títol català que a la comarca només el Terrassa FC l’ostenta, i quatre vegades. Tot un plaer. Els egarencs seran per sempre els millors a la Copa Catalunya de l’era antiga, amb dos títols en dues edicions.

També són màxims títols, en la seva versió, els quatre Campionats de Catalunya sub-23, conquerits des de la temporada 1983-84 fins a la 1986-87, i a més de forma consecutiva. Els rogencs lideren el rànquing de títols en aquesta competició.

Si el futbol és l’esport que ha aportat més títols al club (34), l’hoquei herba també hi ha donat grans alegries, i també en màxims títols. Així, aquest esport tan terrassenc ha alimentat amb 18 copes les vitrines terrassistes. El Terrassa FC ostenta 6 Campionats d’Espanya d’hoquei herba (el màxim títol espanyol) i 12 Campionats de Catalunya d’hoquei herba (el màxim títol català).

Per tant, el Terrassa FC femení, que ens ha il·lusionat tant aquesta temporada, pot escriure un nou capítol en la brillant història del nostre Terrassa Futbol Club. L’últim campionat va ser la Copa Catalunya del 2003. Quinze anys després el cor dels terrassistes pot tornar a bategar al ritme d’un títol.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix