Mercantil-Terrassa FC: un triomf per a un títol

Mercantil-Terrassa FC: un triomf per a un títol

El Terrassa FC femení, que va arrasar per 6-0 el Sant Quirze del Vallès en la darrera jornada i és líder amb 60 punts (20 triomfs i una derrota, 93 gols a favor i 20 en contra), acarona una nova fita per a una entitat centenària: assolir el títol de la categoria.

Club Dimarts, 13 Març 2018

La Lliga de Primera Divisió femenina suposaria el títol 53 de la història del club, el 35 en futbol. Des del 2003, quan els egarencs van conquerir la Copa Catalunya a Sabadell contra el Gavà (3-0), les vitrines, que han sumat trofeus diversos en aquest període, frisen per noves conquestes oficials.

I la pròxima pot arribar precisament a Sabadell, contra el Mercantil, tot i que no serà gens senzill. Per assegurar matemàticament el campionat la pròxima jornada només val a guanyar. Les rogenques (que han arribat a acumular una sèrie de 19 triomfs consecutius) sumen 60 punts, i el Mercantil (dotze triomfs seguits, ratxa tallada en la darrera jornada amb un empat a Sant Cugat), 42. Resten set jornades, però vuit per al segon classificat, amb un partit menys. Considerant que se l’emportessin, la diferència segura és de 15 punts.

D’aquesta manera, si el Terrassa FC venç a Sabadell acumularia 21 punts d’avantatge, més la diferència de gols (triomf per 5-0 a l’Estadi Olímpic de Terrassa contra el Mercantil), a sis jornades del final. El rival, fins i tot comptant el partit pendent, com a màxim podria sumar aquests 21 punts, però el goal average beneficiaria el Terrassa FC.

Per tant, guanyar a Sabadell implica matemàticament un títol. L’empat seria també un bon resultat, que permetria mantenir les distàncies i sentenciar amb un triomf a casa contra l’AEM lleidatà en la següent jornada. És qüestió de temps. Les vitrines de l’Olímpic es freguen les mans.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix