El Terrassa FC s’endinsa en el món dels eSports

El Terrassa FC s’endinsa en el món dels eSports

L’entitat terrassista s’inicia en els eSports, les competicions electròniques de videojocs entre professionals, per formar part de la comunitat digital i participarà aquest cap de setmana en la Levante Amateur Cup.

Club Dimecres, 06 Desembre 2017

El Terrassa FC competirà als eSports. L’entitat terrassista ja ha triat els dos gamers que lideraran aquesta nova secció i tindran per objectiu representar el Terrassa FC als tornejos de videojocs electrònics més grans que se celebrin: Rubén Ripoll i Sergio Espier.

Rubén Ripoll Paz (KensuKe), informàtic de 29 anys i resident a Terrassa, s’incorpora al club com a manager i alhora jugador de la secció eSports del Terrassa FC.

Aquest gamer porta 12 temporades competint i acumula una amplíssima experiència dins els esports electrònics, ja que ha estat campió del WCG Barcelona, 1on1 Summer Cup Qualifier, ESL Saturday Fast Cup #3, EA Sports Masters Clubes, 4PL April qualifier i la SocialNat Cup.

“Els eSports cada vegada estan cridant més l'atenció tant per part del públic com de les empreses a Espanya i per a mi és un honor representar un club com és el Terrassa FC, ja que és l’equip de la meva ciutat. No només participarem als diferents esdeveniments que puguin sorgir, també volem celebrar diferents activitats dins l’Estadi Olímpic de Terrassa i que la gent pugui participar”, assegura Rubén Ripoll.

Sergio Espier Castañer (Espi), treballador en el sector aeronàutic, de 25 anys i resident a Terrassa, és l’espanyol millor classificat del torneig Virgin Gaming de Nova York i nº10 del món al 2011.

Sobre la seva incorporació al Terrassa FC, Sergio Espier es mostra molt il·lusionat: “Per a mi és tot un plaer poder formar part d'aquest equip. Terrassa és la meva ciutat des de fa molts anys i em sento molt orgullós de poder representar-la lluint aquesta samarreta. Espero poder portar moltes alegries al club i formar part durant molt de temps d'aquest apassionant projecte que avui comença”.

El Terrassa FC participarà a la Levante eSports AMATEUR Cup

El primer esdeveniment que comptarà amb representació terrassista serà aquest cap de setmana. Rubén Ripoll i Sergio Espier viatjaran a València per participar al torneig en modalitat 1vs1 de FIFA18 Levante eSports International Cup By Philips Hue que es disputarà els dies 9 i 10 de desembre a l’Estadi Ciutat de València.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix