FCV Aislamientos Envolventes, nou patrocinador de la samarreta del Terrassa FC

FCV Aislamientos Envolventes, nou patrocinador de la samarreta del Terrassa FC

El Terrassa FC lluirà des d'aquest diumenge el patrocini de l'empresa egarenca especialitzada en façanes ventilades a la samarreta.

Club Dijous, 05 Octubre 2017

FCV Aislamientos Envolventes es converteix des d'avui en el nou patrocinador principal de les samarretes del Terrassa FC, en virtut de l'acord de patrocini que el club terrassista acaba de subscriure amb l'empresa egarenca.

L'acte s'ha celebrat aquest matí a les oficines de l'Estadi Olímpic de Terrassa. El president del Terrassa FCJordi Cuesta, i els gerents de FCV Aislamientos Envolventes, Carlos Sánchez i Sergio Sánchez, s'han encarregat de la signatura del contracte de patrocini que serà efectiu fins a final de temporada.

El nou acord de col·laboració aconseguit contempla, a més a més, la presència de FCV Aislamientos Envolventes a l’Estadi Olímpic de Terrassa i a les xarxes socials oficials del club i a tots els suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC.

FCV Aislamientos Envolventes és una empresa especialitzada en el muntatge i la instal·lació de façanes ventilades i cobertes, que ofereix servei a qualsevol lloc d'Espanya, i compta amb un personal tècnic i operatiu amb una alta capacitació que en alguns casos supera els 30 anys d'experiència. L'empresa té la seva seu al carrer Esla, 27 del polígon industrial Sta. Margarida de Terrassa.

El Terrassa FC-Pobla, el primer matx amb el logo de FCV

Les samarretes amb el nou logotip ja estan impreses i, per tant, els jugadors de Cristian García estrenaran el nou patrocinador aquest diumenge (17h) contra el CF Pobla de Mafumet davant l'afició terrassista, durant la 9a jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió.

Amb l'acord assolit amb l'empresa egarenca nº1 en façanes ventilades, i gràcies a la confiança d'Apialia i Asfaltos Barcino, la samarreta del Terrassa FC tornarà a lluir novament tres logotips, i tots d'empreses egarenques. En aquest sentit, s'hauria de sumar el logotip de ProLiga, l'associació destinada a defensar els interessos i el prestigi dels clubs de futbol no professional, que lluirà una temporada més a les equipacions del primer equip del Terrassa FC.

El patrocini de FCV Aislamientos Envolventes s’afegeix als altres vuit col·laboradors de categoria especial que compta el Terrassa FC i que són Apialia, Asfaltos BarcinoBenitosportsNikeConvector’s EyesJamones CerezoPetronieves 2play Sport.

fcv terrassafc jordicuesta opt

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix