Asfaltos Barcino es converteix en patrocinador oficial del Terrassa FC

Asfaltos Barcino es converteix en patrocinador oficial del Terrassa FC

 

El patrocini és efectiu des d’avui i inclou, entre d’altres accions, el patrocini de la part posterior de la samarreta del primer equip.

Club Divendres, 22 Setembre 2017

El Terrassa FC i Asfaltos Barcino han signat un acord que converteix la marca de fabricació i posada en obra de tot tipus de mescles asfàltiques en un dels patrocinadors oficials del club egarenc. Asfaltos Barcino SL lluirà a la part superior dels dorsals de les equipacions dels jugadors del primer equip.

L'acte de la signatura del contracte de patrocini s'ha celebrat aquest matí a les oficines de l'Olímpic i ha comptat amb la participació del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el director executiu d'Asfaltos Barcino, Iván González, s'han encarregat de l'asignatura del contracte de patrocini.

El nou acord de col·laboració aconseguit contempla, a més a més, la presència d’Asfaltos Barcino a l’Estadi Olímpic de Terrassa, patrocini que, per una altra part, ja llueix el camp del Terrassa FC des de la passada temporada.

Asfaltos Barcino, que disposa d’una planta de fabricació de mescles asfàltiques pròpia situada a Vacarisses des de la qual es proveeix per a les obres que té repartides per tota Catalunya, està especialitzada en la fabricació i posada en obres de pavimentació amb mescles bituminoses en calent i compta amb uns equips d’última generació i de nova adquisició.

L’empresa està formada per un personal especialitzat i amb una dilatada experiència en obra civil i ofereix una amplia gamma de productes que s’adapten a les necessitats que exigeixen tot tipus de paviments o tractaments superficials.

El partit d’aquest diumenge a l’Olímpic de Terrassa contra el FC Santboià (17h) serà el primer compromís que el primer equip del Terrassa FC llueixi el logo d’Asfaltos Barcino.

El patrocini d’Asfaltos Barcino s’afegeix als altres set col·laboradors de categoria especial que compta el Terrassa FC i que conformen Apialia, Benitosports, Nike, Convector’s Eyes, Jamones Cerezo, Petronieves i 2play Sport.

asfaltosbarcino terrassafc opt

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix