El Terrassa FC organitza un autocar d’aficionats per viatjar a Figueres

El Terrassa FC organitza un autocar d’aficionats per viatjar a Figueres

El club posa en marxa el primer autocar d’aficionats de la temporada per facilitar el desplaçament de terrassistes a Vilatenim.

Club Dimarts, 12 Setembre 2017

Els homes de Cristian García juguen aquest diumenge a les 16.30h contra la UE Figueres la 6a jornada del campionat de lliga i el club posa en marxa el primer autocar d’aficionats des de només 10 euros per facilitar el desplaçament de l’afició terrassista.

El Terrassa FC organitza un autocar fins l’Estadi Municipal de Vilatenim de Figueres per només 10 euros (socis) o 12 euros (no socis) amb l’objectiu de facilitar el desplaçament de l’afició terrassista al camp altempordanès per veure el UE Figueres-Terrassa FC.

Per reservar una plaça, tothom que vulgui acompanyar l’equip a Vilateim només haurà de passar per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa (de 10h a 13.30h o de 16.30h a 20h) abans de divendres a les 20.00h, facilitar nom i cognoms i abonar la quantitat de només 10 o 12 euros, segons si un és soci o no soci. Els menors d'edat que viatgin no acompanyats per un adult, hauran de presentar una autorització del pare, mare o tutor legal.

L’autocar d’aficionats, que tancarà llistes el 15 de setembre a les 13.30h i s’organitzarà sempre i quan se superin les 30 places, sortirà diumenge 17 de setembre des de l’Avinguda Abat Marcet a les 11h (arribada aproximada a les 12.15h), perquè així aquells que vulguin dinar per la zona ho puguin fer amb total tranquil·litat. La tornada a Terrassa es produirà en acabar el matx. El preu del tiquet de l’autocar no inclou el preu de l’entrada.

Preu especial per als socis

El club va signar un acord de preus populars amb la UE Figueres, per tant tothom que ensenyi el seu carnet de soci o de la Grada Jove del Terrassa FC només pagarà 5€. En resum, si ets soci, et portem en autocar a Figueres i podràs veure el matx del Terrassa FC per només 15€. Si no tens el carnet del #QuedesConvocat, l’autocar i l’entrada et surt per 22€ (el preu de l’accés per als no socis és de 10€).

No t’ho pensis més! Viatja a Figueres amb l’afició del Terrassa FC i forma part de la marea vermella que diumenge envairà Vilatenim. Lluitem plegats per sumar la primera victòria a domicili de la temporada.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix