El Terrassa FC presenta les noves equipacions a la botiga Benitosports de Terrassa

El Terrassa FC presenta les noves equipacions a la botiga Benitosports de Terrassa

La botiga Benitosports de Terrassa ha acollit aquesta tarda (16h) la presentació de les noves equipacions que els equips del Terrassa FC jugaran a partir de la temporada 2017-18.

Club Divendres, 11 Agost 2017

Ja és oficial. El primer equip del Terrassa FC, així com els equips del futbol femení i del futbol base, lluiran noves equipacions a partir de la temporada 2017-18. L'estrena de les noves equipacions s'ha celebrat a la botiga Benitosports de Terrassa on s'ha dut a terme una roda de premsa dirigida als mitjans de comunicació de la ciutat i a tots els aficionats i socis terrassencs que han volgut presenciar l'estrena oficial.

L'acte ha comptat amb la presència del propietari i gerent de Benitsports, Benito García, de Xavi Estébanez, com a representant de l'entitat terrassista, dels cinc jugadors del primer equip Àlex Fernández, Daisuke, Ortega, David López i Dani Sánchez, de les jugadores del nou futbol femení terrassista Ainhoa Castillo, Noemí López i Candela Lomas i dels jugadors del futbol base del Terrassa FC Arnau Naranjo, Nico Fernández i Adam Martín.

El Terrassa FC, que continuarà vinculat amb la marca Nike i la botiga Benitosports, renova les seves equipacions amb un models més moderns i més preparats per a la competició.

Així són una per una totes les equipacions

La roba de joc de la primera equipació del primer equip no patirà cap canvi, però el disseny s'actualitza. L'equipació (samarreta i pantaló) serà completament vermella, amb un roig més intens a la part superior de la samarreta, i les mitges seran blanques. El logotip Nike serà de color blanc.

La segona equipació sí que es renova totalment i el seu disseny serà exclusiu pel primer equip. Des d'ara, els pantalons, la samarreta i les mitges seran de color blanc, amb les mànigues i el coll de la samarreta de color gris. Tal i com passa amb la primera equipació, el logotip Nike serà de color blanc.

L'equipació (samarreta, pantaló i mitges) del porter del primer equip abandona els colors verds i blaus, de la primera i segona equipació, respectivament, de l'anterior model, i aposta pel groc. El logotip Nike de la primera equipació de porter serà negre.

Pel que respecta als equips de futbol femení i del futbol base, l'únic canvi en relació als nous models del primer equip afecten a la segona equipació. La samarreta, els pantalons i les mitges seran completament negres. La primera serà vermella i la de porter completament groga.

La roba de passeig (polo i bermudes blau marí), el xandal (vermell i negre) i la motxilla oficial del Terrassa FC (vermella amb detalls en negre) també s'actualitzen. La roba d'entrenament del primer equip i la segona equipació de porter seran completament negres.

La samarreta oficial, per només 25€

Totes noves equipacions, menys la segona equipació del primer equip, tot i que s'han presentat avui divendres 11 d'agost, sortiran a la venda de forma oficial a la botiga Benitosports de Terrassa el próxim dimecres 16 d'agost, quan les famílies dels jugadors dels equips del futbol femení i del futbol base podran començar a recollir els nous models de la nova línia de roba. El preu de la samarreta del primer equip serà de només 25€. La segona equipació del primer equip molt aviat estarà disponible.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt     apialiaterrassa logo     nike     base benitosports          asfaltosbarcino opt
jamones cerezo     2play     convectors     stars gym padel    logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS

Ajuntament de TerrassaFederació Catalana de FutbolFederació Espanyola de Futbol
Diari de TerrassaTerrassadigital.catCanal TerrassaRadio Municipal de TerrassaLa Xarxa

corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
fundacio fupar   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents   megaasia
© 2017 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Dinamiweb

© 2017 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Dinamiweb