El Terrassa FC presenta les noves equipacions a la botiga Benitosports de Terrassa

El Terrassa FC presenta les noves equipacions a la botiga Benitosports de Terrassa

La botiga Benitosports de Terrassa ha acollit aquesta tarda (16h) la presentació de les noves equipacions que els equips del Terrassa FC jugaran a partir de la temporada 2017-18.

Club Divendres, 11 Agost 2017

Ja és oficial. El primer equip del Terrassa FC, així com els equips del futbol femení i del futbol base, lluiran noves equipacions a partir de la temporada 2017-18. L'estrena de les noves equipacions s'ha celebrat a la botiga Benitosports de Terrassa on s'ha dut a terme una roda de premsa dirigida als mitjans de comunicació de la ciutat i a tots els aficionats i socis terrassencs que han volgut presenciar l'estrena oficial.

L'acte ha comptat amb la presència del propietari i gerent de Benitsports, Benito García, de Xavi Estébanez, com a representant de l'entitat terrassista, dels cinc jugadors del primer equip Àlex Fernández, Daisuke, Ortega, David López i Dani Sánchez, de les jugadores del nou futbol femení terrassista Ainhoa Castillo, Noemí López i Candela Lomas i dels jugadors del futbol base del Terrassa FC Arnau Naranjo, Nico Fernández i Adam Martín.

El Terrassa FC, que continuarà vinculat amb la marca Nike i la botiga Benitosports, renova les seves equipacions amb un models més moderns i més preparats per a la competició.

Així són una per una totes les equipacions

La roba de joc de la primera equipació del primer equip no patirà cap canvi, però el disseny s'actualitza. L'equipació (samarreta i pantaló) serà completament vermella, amb un roig més intens a la part superior de la samarreta, i les mitges seran blanques. El logotip Nike serà de color blanc.

La segona equipació sí que es renova totalment i el seu disseny serà exclusiu pel primer equip. Des d'ara, els pantalons, la samarreta i les mitges seran de color blanc, amb les mànigues i el coll de la samarreta de color gris. Tal i com passa amb la primera equipació, el logotip Nike serà de color blanc.

L'equipació (samarreta, pantaló i mitges) del porter del primer equip abandona els colors verds i blaus, de la primera i segona equipació, respectivament, de l'anterior model, i aposta pel groc. El logotip Nike de la primera equipació de porter serà negre.

Pel que respecta als equips de futbol femení i del futbol base, l'únic canvi en relació als nous models del primer equip afecten a la segona equipació. La samarreta, els pantalons i les mitges seran completament negres. La primera serà vermella i la de porter completament groga.

La roba de passeig (polo i bermudes blau marí), el xandal (vermell i negre) i la motxilla oficial del Terrassa FC (vermella amb detalls en negre) també s'actualitzen. La roba d'entrenament del primer equip i la segona equipació de porter seran completament negres.

La samarreta oficial, per només 25€

Totes noves equipacions, menys la segona equipació del primer equip, tot i que s'han presentat avui divendres 11 d'agost, sortiran a la venda de forma oficial a la botiga Benitosports de Terrassa el próxim dimecres 16 d'agost, quan les famílies dels jugadors dels equips del futbol femení i del futbol base podran començar a recollir els nous models de la nova línia de roba. El preu de la samarreta del primer equip serà de només 25€. La segona equipació del primer equip molt aviat estarà disponible.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix