El Terrassa FC ven entrades anticipades pel partit a Cerdanyola

El Terrassa FC ven entrades anticipades per al partit a Cerdanyola

 

El club ofereix des d’avui dimecres 10 de maig la possibilitat d’adquirir entrades anticipades a 10 euros per al partit contra el Cerdanyola que pot confirmar que el primer equip jugui la promoció d’ascens a Segona Divisió B.

Club Dimarts, 09 Mai 2017

Les oficines del Terrassa FC venen des d’avui dimecres 10 de maig entrades anticipades per al Cerdanyola del Vallès FC-Terrassa FC corresponent a la 38a jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió, l’última de la temporada 2016-17.

De guanyar el derbi vallesà contra el Cerdanyola del Vallès FC al Municipal Les Fontetes, el Terrassa FC, que virtualment ja és equip de ‘play-off’ a Segona B, pot escalar fins la tercera posició en cas que el FC Vilafranca no guanyi a Ascó.

El primer equip del Terrassa FC passarà com a quart classificat si empata davant el Cerdanyola o fins i tot si perd a Les Fontetes i la UE Sant Andreu guanya al camp de La Pobla amb una diferència de gols –entre la derrota del Terrassa FC i el triomf del Sant Andreu– de menys de 8 gols.

El preu de les entrades, fixat pel club verd i blanc i que no inclou preus reduïts per als socis del Terrassa FC, ja que el Cerdanyola no va acceptar signar un conveni de preus populars amb el club terrassista, és de 10 euros i és el mateix que hauran de pagar tots aquells espectadors que adquireixin la seva entrada el mateix diumenge 14 de maig a les 12h a les taquilles de Les Fontetes. Les entrades són de General.

L’horari de les oficines del club és de dilluns a divendres de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 20.00h i dissabte de 10.00h a 13.00h.

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix