Aquest Nadal tornen els Pack Sentiment al Terrassa FC a partir de 39,90€

Aquest Nadal tornen els Pack Sentiment al Terrassa FC a partir de 39,90€

Aquestes festes de Nadal tornem a posar a la venda el Pack Sentiment del Terrassa FC (samarreta i carnet de mitja temporada) per 39,90€ i incorporem un nou pack: parca i carnet de mitja temporada per 89,90€.

Club Dimarts, 13 Desembre 2016

Tens un amic invisible i no saps què regalar? Has de fer la carta als Reis i no saps què demanar? Vols sorprendre a algú aquest Nadal amb un regal molt original? Regala els Pack Sentiment del Terrassa FC!

Tenim dues opcions per a tu. Convida a algú a experimentar el sentiment terrassista gràcies a la samarreta oficial Nike de la primera equipació del Terrassa FC i al carnet de soci de la segona volta (Gol/General) per només 39,90€ o al pack format per la parca oficial Nike del Terrassa FC i el carnet de mitja temporada (Gol/General) per només 89,90€.

Dins el tub del Pack Sentiment trobaràs un díptic, que la persona destinatària només l’ha de portar a les oficines del club amb les seves dades personals. L’afortunat o afortunada rebrà a l’instant el carnet de mitja temporada del Terrassa FC i podrà gaudir de tots els partits del Terrassa FC de Tercera Divisió de forma totalment gratuïta.

Deixa de donar voltes i fes un regal d’allò més original. Regala Terrassa FC, regala el Pack Sentiment del Terrassa FC per només 39,90€ (samarreta oficial del Terrassa FC i carnet de soci) o 89,90€ (parca oficial del Terrassa FC i carnet de soci de segona volta).

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix