Toca donar sang amb el Terrassa FC

Toca donar sang amb el Terrassa FC

El Terrassa FC i el Banc de Sang i Teixits de MútuaTerrassa tornen a col·laborar en una nova campanya de donació per animar a tota comunitat terrassista a fer augmentar les reserves de sang i salvar vides.

Club Dimecres, 28 Febrer 2024

El club convida la setmana del 4 al 9 de març a tots els socis terrassistes, aficionats, jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores, amics i amigues i familiars del Terrassa FC a donar sang en la tercera iniciativa conjunta que posem en marxa amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa, després de les edicions celebrades al 2019 i el 2022.

Per això, el club es fa propi el hashtag #QueResEtFreni del Banc de Sang i, aprofitant el ressò i impacte que té el futbol a la nostra societat, anima a tota l’enorme família que forma part del Terrassa FC a prendre part d’aquesta iniciativa. Per així seguir construint entre tots un societat més implicada i solidària, uns valors que sempre acompanyen el sentiment terrassista.

La campanya es durà a terme del dilluns 4 fins el dissabte 9 de març, en horari de dilluns a divendres de les 9h a les 20h i dissabte de les 9h a les 14.30h. Tindrà lloc al Banc de Sang i Teixits de MútuaTerrassa (plaça del doctor Robert, 5), amb l’objectiu d’augmentar les reserves de sang i superar les 177 donacions aconseguides al 2022.

El Banc de Sang recorda que a Catalunya, per cobrir les necessitats dels hospitals, calen unes 1.000 donacions diàries i que la sang és un component biològic que caduca i que no es pot fabricar, sinó que la única manera d’obtenir-la és a través de la donació voluntària dels donants.

Les darreres setmanes la donació de sang ha disminuït, però les necessitats dels hospitals no minven. Actualment les reserves de sang es troben per sota dels nivells òptims, amb reserves pels propers set dies, quan l’idoni és tenir-ne per a deu.

Els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 kg i gaudir d’un bon estat de salut. Cal portar un document oficial, però no és necessari estar en dejú. Els donants més joves (entre 18 i 40 anys) també es poden inscriure al Registre de Donants de Moll d'Os, aprofitant la mateixa extracció de la donació de sang.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix