YOOMEDOO, els GPS que monitoritzen els moviments dels jugadors del Terrassa FC

YOOMEDOO, els GPS que monitoritzen els moviments dels jugadors del Terrassa FC

El primer equip terrassista de Segunda Federación entrena totes les sessions i juga tots els partits amb una tecnologia que mesura i analitza tots els seus moviments.

Club Dijous, 09 Novembre 2023

Els jugadors del Terrassa FC vesteixen, sota la samarreta terrassista i des d’aquesta temporada, durant totes les sessions d’entrenament i partits que disputen, unes armilles que incorporen un sistema de geolocalització d’alta precisió amb un acceleròmetre, un giroscopi, un podòmetre i diferents materials conductors que mesuren el ritme cardíac.

Són de la marca YOOMEDOO, el dispositiu que inclou un precís sistema que permet monitoritzar de manera exacta i fiable totes les dades de rendiment esportiu per a la presa de decisions que inclou una tecnologia amb el segell de màxim nivell de qualitat de la FIFA i validat per institucions independents de prestigi.

Els dispositius aporten variables de distàncies, velocitats i acceleracions que permeten al cos tècnic del Terrassa FC conèixer de primera mà les càrregues que suporten cadascun dels jugadors per plantejar millor les sessions d’entrenament i els partits.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix