El Terrassa FC nomena Marta Armengol CEO del club

El Terrassa FC nomena Marta Armengol CEO del club

L’egarenca Marta Armengol és advocada de professió, Màster en Dret de l'Empresa, Màster en Dret de l'esport i, des de petita, sempre ha estat vinculada al món de l'esport terrassenc.

Club Dissabte, 08 Juliol 2023

Marta Armengol fa més de set anys que està vinculada al club, primer com a advocada i després també com a membre del Consell d'Administració de la SAD i com a patrona de la Fundació.

Tot i la seva base en dret, també té experiència i formació en gestió i assessorament d'empreses, així com en direcció i lideratge.

Per la seva formació i pels seus coneixements del club, el Consell d'Administració ha considerat que era la persona idònia per dur a terme les funcions d'aquesta nova posició de CEO o directora executiva que s'ha creat dins l'organigrama del club. L'objectiu d'aquest nou càrrec és millorar la gestió interna, continuar amb la professionalització del club en tots els nivells, definir estratègies per fomentar l'esport formatiu de base i ampliar la massa social.

Marta Armengol afirma estar “molt agraïda al Consell per la confiança” dipositada en ella per ocupar el càrrec de CEO. “Em comprometo a treballar, amb rigor i humilitat amb l'objectiu que el Terrassa FC sigui un club de referència en l'àmbit estatal, en totes les seves vessants, esportiva, social i de gestió interna”, destaca.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix