Jadir i Jota, nous reforços per al Terrassa FC B

Jadir i Jota, nous reforços per al Terrassa FC B

El central egarenc Jadir y el lateral esquerre barceloní Jota s’incorporen al Terrassa FC B amb l’objectiu de reforçar la plantilla de l’equip que entrena Quique Castro.

Club Divendres, 30 Setembre 2016

Jadir Cirera Silva (20/11/1996) ha jugat aquesta darrera temporada al filial del CE Sabadell, a Tercera Divisió. Com ha jugador s’ha format a les categories inferiors del CN Natació Terrassa, la UFB Jàbac i Terrassa i el CE Mercantil.

“Fitxar pel Terrassa FC és mol il·lusionant per a mí i em motiva molt, perquè jugaré a l’equip filial de la ciutat on he nascut”, destaca el nou jugador del filial terrassista.

Sergio Jiménez Puertas (07/09/1995), o Jota com és més conegut, pot jugar de lateral o d’extrem esquerre i prové de la UE Villassar de Mar, on va assolir aquesta darrera temporada l’ascens a Tercera Divisió després de ser campió de Primera Catalana.

El barceloní ha jugat amb anterioritat al CF Mollet UE, el CE Mercantil i el CF Bellavista Milan. Sobre l’equip: “Veig molt bon ambient de treball. La gent està molt compromesa i això és positiu per a l’equip, ja que tots anirem pel mateix camí”.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix