El Terrassa FC vestirà Capelli Sport

El Terrassa FC vestirà Capelli Sport

La marca Capelli Sport es converteix en proveïdor oficial d'indumentària i equipament del Terrassa FC.

Club Diumenge, 14 Mai 2023

El Terrassa FC i Capelli Sport han signat un acord per als pròxims tres anys per convertir la marca de roba esportiva en el patrocinador tècnic i proveïdor oficial de kits, equips i roba d'entrenament per a tots els equips del club terrassista. L'acord s’iniciarà la temporada 2023-24 i s'estendrà fins la temporada 2025-26.

En paraules del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, formar part de la família Capelli Sport "és un plaer". "Junts comencem una nova etapa il·lusionant que esperem que ens porti molts èxits", ha destacat.

Per al president de Capelli Sport Europe, Kay Mourheg, "el Terrassa FC té una llarga tradició d'èxits i molt potencial per a continuar creixent en el futur". "Estem emocionats de poder acompanyar aquest desenvolupament en els pròxims anys amb Capelli Sport. Com a primer club espanyol nostre, el Terrassa FC és un pas important per a enfortir la nostra posició de marca a Europa i comunicar els avantatges de Capelli Sport", ha reconegut.

El gerent de vendes internacionals de Capelli Sport Europe, Teo Christoforidis, per la seva part ha manifestat que "el Terrassa FC és un club històric amb socis fidels i entusiastes. Estem segurs que els nostres valors i visió compartits beneficiaran a les dues parts. Esperem veure al club competir amb els nous kits de Capelli Sport i crear junts històries plenes d’èxits”.

Sobre Capelli Sport

Capelli Sport és una marca global multiesportiva amb seu a Nova York, especialitzada en esports d'equip. La seva passió per crear productes, des de roba d'estil de vida fins a calçat i kits de rendiment per a partits, permet als atletes i equips maximitzar el seu èxit en el camp i més enllà. Capelli Sport fa costat a tots els atletes a través d'un ecosistema esportiu global únic amb un enfocament en l'excel·lència del servei.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix