El Terrassa FC col·labora amb Creu Roja amb les entrades solidàries

PROMOCIONS ESPECIALS i el Terrassa FC col·labora amb Creu Roja amb les entrades solidàries contra el RCD Espanyol B

El club fa una crida a tota l'afició terrassista per a que aquest diumenge, 7 de maig, a les 12h, contra RCD Espanyol B, en l'últim partit a l'Estadi Olímpic de Terrassa de lliga, tothom aporti un litre de llet que es donarà al Centre de Distribució d’Aliments “El Rebost” de Terrassa.

Club Dimecres, 03 Mai 2023

La funció principal d’El Rebost de la ciutat és la de distribuir aliments entre les persones derivades principalment de Serveis Socials municipals, a través d’unes cistelles bàsiques que contenen productes secs i frescos, que serveixen de complement a la dieta bàsica. En aquesta cistella sempre s’inclou llet, i aquesta fins ara, ha estat garantida per les donacions dels estats membres de la Unió Europea a través del programa FEAD.

Aquest 2023 però, el programa FEAD no inclourà llet entre els seus productes i és per això que Creu Roja necessita trobar altres vies de distribució per poder aconseguir aquesta beguda per a les persones i famílies que s’atenen des del Rebost a la nostra ciutat.

Cal tenir en compte que el Rebost, consumeix aproximadament 30.000 litres de llet al mes i només la meitat, en l’actualitat, està garantida per les aportacions de la Fundació Banc dels Aliments.

Davant aquest context la reacció del Terrassa FC ha estat la de col·laborar amb Creu Roja mitjançant les seves "entrades solidàries" i en concret amb el partit que es celebra aquest diumenge  (12h) contra el RCD Espanyol B a l'Estadi Olímpic de Terrassa, on els assistents hauran de portar un litre de llet acompanyant la seva entrada oficial. D’aquesta manera es preveu aconseguir un número elevat de litres de llet que es dirigiran directament al Rebost i en concret a les famílies que més ho necessiten.

ANTICIPADES A 1€ I DUES INVITACIONS PER ALS SOCIS I JUGADORS DEL FUTBOL BASE

Parel·lament, el Terrassa FC torna a fer una crida per viure una nova i inoblidable TerrassaFCExperience que ens empenyi fins la victòria. Aquestes són una per una les tres promocions per el partit contra el RCD Espanyol B:

  • Dues entrades gratuïtes per soci. El socis 22/23 del Terrassa FC podran retirar a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa dues entrades totalment gratuïtes extre, de la mateixa zona que pertanyi el seu carnet. La retirada s’ha de fer abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Dues entrades gratuïtes per jugador. Tots els jugadors i jugadores del futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC disposaran de dues invitacions totalment gratuïtes. Tal i com passa amb els socis, aquestes entrades s’hauran de passar a recollir per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Entrades anticipades per només 1 euro. Els deu punts de venda oficials que el club té repartit per Terrassa vendran, fins al mateix dia del matx, entrades anticipades de General/Gol per només 1 euro. Els establiments adherits són: botiga ALICIA Moda i Costura (ctra. de Matadepera, 107), Bar Área (plaça Can Roca, 11), Bar Rustidero Iván (c/ Provença, 95), Frankfurt Reiter, (c/ Pintor Huguet, 62), Nou Astoria (c/ Navas de Tolosa, 3), Digital Foto (c/ Iscle Soler, 1), Restaurant La Antorcha (avinguda Josep Tarradellas, 1), Frankfurt Olímpics (c/ dels Voluntaris, 85), Yummy Pastisseria (passeig de Joan Miró, 25) i la cafeteria Secreto de Ciscu (passeig del Camp del Roure, 40).

Aquest diumenge, tothom amb el Terrassa! Vibrem tots junts amb un nou ambientàs! Vivim plegats l'últim partit de lliga 22/23 que acollirà l'Estadi Olímpic de Terrassa!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix