TOTHOM A L'OLÍMPIC: Entrades anticipades per només 1 euro per al matx contra el CF Badalona Futur

TOTHOM A L'OLÍMPIC: Entrades anticipades per només 1 euro per al matx contra el CF Badalona Futur

Aquests són els deu punts de venda oficials que venen entrades anticipades per només 1€ per al Terrassa FC-CF Badalona Futur d’aquest diumenge.

Club Dimarts, 18 abril 2023

El Terrassa FC jugarà aquest diumenge, 23 d'abril, a les 18h, a l’Estadi Olímpic de Terrassa davant el CF Badalona Futur, la primera de les quatre finals per aconseguir una plaça de 'play-off' que doni accés a disputar la promoció d'ascens a Primera Federació i el club vol reunir el màxim d’espectadors possibles.

Després de les fantàstiques repostes de l'afició per als partits de la Festa d'Inauguració de l'Estadi Olímpic de Terrassa, contra el CD Teruel, i el CD Ebro, amb prop de 10.000 espectadors entre tots dos partits, el Terrassa FC torna a fer una crida per viure una nova i inoblidable TerrassaFCExperience que ens empenyi fins la victòria. Aquestes són una per una les tres promocions:

  • Una entrada gratuïtes per soci. El socis 22/23 del Terrassa FC podran retirar a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa una entrada totalment gratuïta extra, de la mateixa zona que pertanyi el seu carnet. La retirada s’ha de fer abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Dues entrades gratuïtes per jugador. Tots els jugadors i jugadores del futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC disposaran de dues invitacions totalment gratuïtes. Tal i com passa amb els socis, aquestes entrades s’hauran de passar a recollir per les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa abans de divendres en horari de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20h.
  • Entrades anticipades per només 1 euro. Els deu punts de venda oficials que el club té repartit per Terrassa vendran, fins al mateix dia del matx, entrades anticipades de General/Gol per només 1 euro. Els establiments adherits són: botiga ALICIA Moda i Costura (ctra. de Matadepera, 107), Bar Área (plaça Can Roca, 11), Bar Rustidero Iván (c/ Provença, 95), Frankfurt Reiter, (c/ Pintor Huguet, 62), Nou Astoria (c/ Navas de Tolosa, 3), Digital Foto (c/ Iscle Soler, 1), Restaurant La Antorcha (avinguda Josep Tarradellas, 1), Frankfurt Olímpics (c/ dels Voluntaris, 85), Yummy Pastisseria (passeig de Joan Miró, 25) i la cafeteria Secreto de Ciscu (passeig del Camp del Roure, 40).

Aquest diumenge, tothom a l’Estadi Olímpic de Terrassa! Vibrem tots junts amb un nou ambientàs! Vivim plegats la primera de les quatre finals de l'equip!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix