ÉS EL MOMENT! Fes-te soci del Terrassa FC des de només 25 euros

ÉS EL MOMENT! Fes-te soci del Terrassa FC des de només 25 euros

El Terrassa FC arrenca aquest diumenge (17h) la segona volta i tu pots vibrar amb la #TerrassaFCExperience dels vuit partits que resten de la temporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa des de només 25€.

Club Dimecres, 18 Gener 2023

És l’hora de que et facis soci del Terrassa FC. Després de gaudir amb l’espectacular Festa Inauguració diumenge passat i encadenar davant el líder de la lliga el 12è partit consecutiu sense perdre, és el moment de formar part de la #TerrassaFCExperience i viure en primera persona i com mai els vuit últims matxs de l’equip de la teva ciutat a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Les tarifes s’han ajustat a l’alçada de la temporada que ens trobem i absolutament totes les categories rebaixen fins la meitat les seves tarifes. Així, formar part de la Grada d’Animació (d’Infiero Egarense, Supporters Gol Nord i Egara Reds), per exemple, ara només té un preu de 25 euros, l’accés a General/Gol de només 50€ i el carnet de Tribuna només costa 100€.

No són les úniques rebaixes dels carnets de mitja tempora del Terrassa. La categoria especial, per a jubilats, aturats, pensionistes i joves de 18 a 24 anys, passa de 100€ a només 75€ a Tribuna i de 80€ a només 40€ a General/Gol. Per la seva part, els joves de 14 a 17 anys i les persones amb més d’un 65% de discapacitat tenen el carnet de la segona volta també per només 25€. Els packs de carnets també costen la meitat ara: el del futbol base (nucli familiar format per dos adults i fills/es al club) té un preu de només 80€ a Tribuna i 40€ a General/Gol i el pack familiar (nucli familiar format per dos adults i fills menors de 18 anys) ara costa només 125€ a Tribuna i 75€ a General/Gol.

Recorda que el preu de les entrades a taquilla els dies de partit és de 15€ a Tribuna i 10€ a General/Gol, que els joves de 14 a 17 anys només paguen 5€ a la zona General/Gol i que els menors de 14 anys, sempre acompanyats d’un adult, tenen l’accés gratuït.

No deixis passar més el temps. Apropa’t ja a les oficines del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic de Terrassa en horari de dilluns a divendres de 9.30h a 12.40h o de 15.10h a 20.00h i fes-te soci del Terrassa!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt.      TECNOCASA

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .    NIKE TERRASSA opt      BRUC opt.     IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt.    SOFAGRUP opt.    TOMO SPORTS 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix