enVANvoy, nou partner del Terrassa FC

enVANvoy, nou partner del Terrassa FC

El club tanca un nou acord de patrocini amb un altre establiment de la ciutat i continua sumant noves aliances entre els comerços de Terrassa.

Club Dijous, 30 Setembre 2021

enVANvoy es converteix en nou patrocinador oficial del Terrassa FC. El club acaba de tancar aquest nou acord de patrocini per un període de 12 mesos de durada, fins al setembre 2022, amb aquest punt de venda i lloguer d’autocaravanes i campers situat a Terrassa.

Els encarregats de formalitzar aquest nou vincle en les oficines del club han estat el president del Terrassa FCJordi Cuesta, i l’administrador d’enVANvoy, Francisco Cabello, en un nou acord que confirma la tendència iniciada les últimes setmanes per Kisamba i FKL Station: la del suport cada vegada més majoritari cap al club per part dels comerços de la ciutat.

L'acord inclou la presència del logotip d’enVANvoy als diferents suports publicitaris i de comunicació del Terrassa FC, així com diferents accions a través dels canals oficials del club. La primera, a través de les xarxes socials del Terrassa, ja que enVANvoy serà el patrocinador de totes les fotos que el club publiqui del futbol base.

EN VAN VOY JA ÉS TERRASSA FC

Viu noves experiències amb una autocaravana de lloguer i sent la llibertat de decidir on parar a dormir o descansar, quantes hores fer-ho i modificar la teva ruta amb tota llibertat sobre la marxa.

No tothom es pot comprar una autocaravana o una camper, però a enVANvoy tenen els preus més ajustats de lloguer i venda i d’aquesta manera t’ajudaran a fer realitat les teves vacances ideals. No t’ho pensis més i viu l’experiècia enVANvoy!

Per a qualsevol més informació o consulta, pots trucar o escriure un WhatsApp al 696 17 72 76, enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i visitar la seva pàgina web www.envanvoy.com/. Digues que véns de part del teu equip de futbol!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix