Nou rècord d’assistència: 2.177 espectadors a l’Olímpic!

Nou rècord d’assistència: 2.177 espectadors a l’Olímpic!

El Terrassa FC-AEC Manlleu va congregar a més de dos mil espectadors i va ser el rècord d’assistència a l’Estadi Olímpic d’aquesta temporada, superant els 1.652 durant el derbi vallesà contra la UE Rubí. En total, 2.177 terrassencs van donar suport al Terrassa FC, una xifra que representa la millor entrada de la temporada fins al moment i es situa a pocs assistents del màxim de l’anterior, quan el Terrassa FC-Linares Deportivo de ‘play-off’ va reunir a 2.287 espectadors.

Club Dijous, 05 Març 2015

Una nova tarda històrica (l’enèsima aquesta temporada) i molta passió pel Terrassa FC. Això és el que es va viure aquest diumenge a partir de les 17.00h a l’Estadi Olímpic de Terrassa que acollia el Terrassa FC-AEC Manlleu de la 26ª jornada de lliga i que va aconseguir captar l’atenció de 2.177 espectadors. Una tarda inoblidable amb més de dos milers de terrassencs i terrassenques que es van encarregar d’omplir tribuna i bona part de la zona general i gol nord per oferir als jugadors de David Pirri la millor entrada de la temporada el dia en el que l’Olímpic celebrava una jornada especial de portes obertes amb l’accés al partit totalment lliure i gratuït.

La xifra total d’assistents marca un nou rècord d’assistència, ja que supera en més de mig miler d’espectadors el Terrassa-Rubí, que fins ara era amb 1.652 espectadors a les grades el matx amb més espectadors. El partit, només s’ha quedat a poc més d’un centenar d’espectadors de la xifra aconseguida durant el matx d’anada de ‘play-off’ contra el Linares Deportivo, quan l’Estadi va acollir a 2.287 espectadors.

Des del Terrassa FC volem agrair a tots els assistents que van presenciar el matx a les grades de l’Olímpic. Tot i el 0-2 final, gràcies per la magnífica tarda de futbol que vau oferir. L’aspecte de l’Estadi era increïble.

Aquest cap de setmana els jugadors de David Pirri us tornen a necessitar. El Terrassa FC visita el Municipal de Guinardó per enfrontar-se al FC Martinenc. Els vermells volen repetir les bones sensacions viscudes fa dues setmanes a Sant Feliu de Llobregat després de guanyar 2 a 3 amb gols de Batanero, Segarra i Gallego i tornar a sumar els tres punts contra un rival que ocupa la divuitena posició.

Amb tu tornarem!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix