Josep Parra rebrà un homenatge per part del Terrassa FC

Josep Parra rebrà un homenatge per part del Terrassa FC

L’ex jugador del Terrassa FC i de la selecció espanyola al Mundial de Brasil de 1950, campionat en el que el combinat espanyol va finalitzar en quarta posició, Josep Parra, compleix aquest dissabte 22 de agost 90 anys.

Club Dimecres, 19 Agost 2015

El Terrassa FC, de la mà del seu president, Jordi Cuesta, i Josep Manel Gómez, com a representant dels veterans del Terrassa FC, li faran una visita per recordar la seva etapa al Terrassa FC i com a internacional amb Espanya.

Nascut a Blanes el 22 d’agost de 1925, Josep Parra Martínez va començar a jugar el 1939 en el Col·legi San Pablo del Campo de Barcelona. Entre els equips en els que ha jugat durant la seva trajectòria com a futbolista, a part del Terrassa FC, destaquen el RCD Espanyol, la UD Cartagena, el Poble Sec, el Júpiter i el Sants. Segons recull la seva fitxa a l’apartat d’història del web del Terrassa FC, Parra reconeix que gràcies al futbol va fer grans amics, “però el principal és haver vingut a Terrassa”, on va tenir la sort de conèixer la seva dona, amb qui ha fet una família, que “és el més gran i millor que podia demanar”. Aquest dissabte a la tarda, Jordi Cuesta i Josep Manel Gómez, com a representants del Terrassa FC, l’homenatjaran amb una visita a casa seva.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix