A la venda les entrades del Terrassa FC-UE Sant Andreu d’aquest diumenge

A la venda les entrades del Terrassa FC-UE Sant Andreu d’aquest diumenge

El Terrassa FC arrenca la venda entrades per al matx de semifinals de fase d’ascens que els homes de Juanjo García jugaran aquest diumenge (19h) a l’Estadi Olímpic de Terrassa.

Club Dilluns, 24 Mai 2021

Tota la informació que necessites saber sobre el preu de les entrades i el tipus d’accés per al matx de semifinals de fase d’ascens que el primer equip del Terrassa FC disputarà aquest diumenge, 30 de maig, a les 19h, contra la UE Sant Andreu:

 • Els socis 20/21 tenen absolutament garantit l’accés gratuït a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Tota persona que formi part de la família del Terrassa FC i tingui el seu carnet de temporada renovat tindrà una entrada assegurada, però per accedir al camp l’haurà de recollir de forma anticipada a les oficines del club.
 • Els pares/mares amb jugadors al futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa FC tenen preu especial reduït de només 8€ General/Gol i 12€ Tribuna si retiren de forma anticipada les seves entrades abans d’aquest divendres a les 20h. El dia de partit no estarà disponible la reducció especial de preu.
 • Tots els jugadors i jugadores del futbol base, futbol femení i futbol sala del Terrassa tenen l'accés totalment gratuït al partit.
 • Els socis del Terrassa FC 20/21 poden recollir a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa un total de dues entrades a preu reduït (8€ General/Gol i 12€ Tribuna). Els socis es poden beneficiar d’aquesta promoció si ho fan de forma anticipada, és a dir, abans d’aquest divendres a les 20h.
 • El preu de les entrades anticipades per als no socis i durant el dia de partit serà de 15€ a General/Gol i 20€ a Tribuna.
 • Les oficines del club venen entrades anticipades i amb seient assignat per al matx d’aquest diumenge des d’aquest dimarts, 25 de maig, i ho faran, fins divendres, 28 de maig, de 9.30h a 13.30h i de 16h a 20h.
 • El Terrassa FC proporcionarà aquest dimarts al matí 300 entrades a la UE Sant Andreu perquè el club pugui vendre tiquets anticipats durant la setmana.
 • Diumenge, l’aforament a l’Estadi Olímpic de Terrassa estarà limitat a 3.000 espectadors.
 • El club manté l’anul·lació de tots els passis gratuïts i invitacions.
 • Tots els espectadors, abans d’entrar al camp, han d’entregar signada la declaració de responsabilitat. A través d’aquest enllaç podràs descarregar-te el document i agilitzar el procediment.
 • L’accés de públic, que complirà les especificacions del Procicat per a minimitzar el risc de contagi de COVID-19 i comptarà amb control de temperatura i gel hidroalcohòlic en cada punt, es farà a través de quatre accessos:
  • Tribuna A, per als espectadors ubicats a Tribuna Alta Esquerra i Tribuna Mitjana Esquerra. És la porta que dona accés a les oficines del club a l’Estadi Olímpic de Terrassa.
  • Tribuna B, per a la gent que haurà de seure a Tribuna Alta Dreta i Tribuna Mitjana Dreta. És l’accés que es troba situat més a prop de l’avinguda Abat Marcet.
  • General. Al carrer de les Campiones Olímpiques. Serà l’accés per als aficionats que hauran de seure a la zona General Esquerra i General Dreta. L'afició de la UE Sant Andreu s'ubicarà en aquest sector del camp, concretament a la zona més propera a Gol Sud, i haurà d'accedir al camp a través de la porta secundaria que hi ha situada a uns 50 metres de l'accés principal de General, direcció avinguda d'Abat Marcet.
  • Gol Nord. L’accés al camp situat al carrer dels Voluntaris.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 

SOFAGRUP opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix