115 anys del Terrassa FC (1906-2021)!

115 anys del Terrassa FC (1906-2021)!

El Terrassa FC celebra el 115 aniversari de la seva fundació. L’entitat està d’enhorabona, ja que travessa per un dels moments més sòlids dels últims temps: estabilitat estructural i econòmica, un primer equip lluitant per l’ascens i un esperit poliesportiu que enllaça amb el dels primers decennis.

Club Dimarts, 09 Març 2021

De fet, com a entitat, el Terrassa FC acumula un palmarès de somni, el millor del Vallès Occidental i un dels millors de Catalunya, Espanya i internacional. Així, els terrassistes gaudim de més 300 títols oficials sumant les diverses seccions. A més dels 42 títols en futbol (inclosos quatre màxims títols catalans en futbol gràcies a les Copes Catalunya, quatre Campionats de Catalunya sub-23 i el Campionat de Catalunya de futbol platja com a més rellevants), el Terrassa FC ostenta més d’un centenar de títols en hoquei herba i sala (entre ells, 17 Campionats d’Espanya d’hoquei herba i 6 Campionats d’Espanya d’hoquei sala, ço és, 23 màxims títols espanyols; i 27 Campionats de Catalunya d’hoquei herba i 16 Campionats de Catalunya d’hoquei sala, és a dir, 43 màxims títols catalans), més d’un centenar en atletisme (entre ells, 19 Campionats d’Espanya i 36 Campionats de Catalunya) i altres títols estatals i internacionals en ciclisme, handbol, boxa, tennis taula, escacs o tir al plat.     

El club, presidit ara per Jordi Cuesta, va néixer com a Young’s Club el març de 1906, i va protagonitzar un canvi de nom el maig de 1911, quan es va constituir com a Foot-ball Club Tarrasa o Terrassa Futbol Club. Al llarg de la història el club ha protagonitzat diversos canvis de nom (després de la guerra civil, Club Deportiu Terrassa; el 1967-68, Club de Futbol Terrassa; des de 1977, novament Terrassa Futbol Club), sempre mantenint l’essència d’una entitat que porta arreu el nom de la ciutat amb orgull.

El cor del Terrassa FC va començar a bategar el març del 1906 quan, en un camp davant del velòdrom, entre els carrers Pi i Margall, Pasteur, Pitàgores i Vàzquez de Mella, els joves terrassencs Pons, Morera, Estrenger, Vila, Duffour, Ubach, Font, Petchamé, Segura, Nogués i altres van llançar-se a practicar el futbol i van fundar el club. Tot ha canviat molt des d’aleshores: la ciutat és ara la tercera en població de Catalunya i el potencial demogràfic i social per anar construint un poderós club poliesportiu és enorme. La ciutat n’és i en serà la primera beneficiària. El Terrassa FC apassiona, vibra, somriu. La família terrassista creix i creix. Les xarxes socials terrassistes impressionen. La il·lusió és desbordant. Per molt anys, Terrassa FC!!!

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix