Dr. Montané, nou patrocinador principal del Terrassa FC

Dr. Montané, nou patrocinador principal del Terrassa FC

El club tanca un acord de patrocini amb la clínica dental on treballa el davanter terrassista Sergi Arranz. Socis i treballadors del club tenen des de ja primera visita, radiografies i pressupost gratuït i un 25% de descompte.

Club Dijous, 12 Novembre 2020

La clínica dental Dr. Montané es converteix en nou patrocinador principal del Terrassa FC. El club acaba de tancar aquest acord de patrocini amb el centre ubicat al Passeig del Vint-i-dos de Juliol, 336 de Terrassa, instal·lacions on també treballa l’odontòleg, protèsic dental i davanter del Terrassa FC, Sergi Arranz.

Els encarregats de tancar aquest vincle, per un període d’un any de duració, fins al novembre de 2021, han estat el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el director mèdic del centre, Norberto Montané.

Amb aquest acord, la clínica dental Dr. Montané entra directament al grup de patrocinadors oficials que donen suport al primer equip de la ciutat i que continuen formant, tot i la crisi econòmica provocada per la pandèmia del COVID-19, un total d’onze empreses egarenques.

DR MONTANÉ, LA CLÍNICA DENTAL DEL TERRASSA FC

La clínica dental Dr. Montané s’uneix al Terrassa per a convertir-se en la clínica de confiança de tots els terrassistes i ho fa amb una gran promoció per a tots els els socis i treballadors del Terrassa FC: primera visita, radiografies i pressupost gratuït i un 25% de descompte i, qui sap, donat el cas, fins i tot l’atenció i assessorament del propi Sergi Arranz.

Fundada el setembre de l'any 2014 pel Dr. Norbert Montané, la clínica dental Dr. Montané disposa de la tecnologia més avançada i d'especialistes en cadascuna de les àrees i proporciona la solució a qualsevol tipus de necessitat: endodòncies, implants, odontopediatria, pròtesis, logopèdia... Tot amb un tracte personalitzat i honest perquè les visites periòdiques al dentista siguin amenes i agradables.

Dr. Montané, la clínica on els terrassistes i les seves famílies trobaran una gran varietat de tractaments per a tot tipus de casos i sempre amb la garantia del millor equip de dentistes a Terrassa.

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    JUST FOR FUN opt

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix