Vicky Losada apadrina la presentació dels equips femenins del Terrassa FC

Vicky Losada apadrina la presentació dels equips femenins del Terrassa FC

La roda de premsa s’ha celebrat aquesta tarda a la Sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa i ha comptat amb el suport de la futbolista egarenca del FC Barcelona i la selecció espanyola.

Futbol base Dijous, 01 Juny 2017

Ja és oficial. El Terrassa FC tindrà equips femenins la propera temporada. La Sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa ha acollit aquesta tarda la roda de premsa presentació del projecte que ha comptat amb la presència del president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, el vicepresident esportiu, Ildefons Doblas, el responsable del futbol femení, Ezequiel Segura, i la participació sorpresa d’una persona molt especial.

La terrassenca i jugadora del FC Barcelona i la selecció espanyola Vicky Losada no ha volgut perdre’s aquesta presentació i ha apadrinat l’acte.

Losada, que en un futur aportarà la seva experiència i els seus coneixements al futbol femení terrassista, ha reconegut que un dels seus desitjos a llarg termini és retirar-se al Terrassa FC. La jugadora s’ha mostrat molt optimista amb aquest projecte, del qual ha destacat que representa una molt bona notícia per al futbol femení i per a la ciutat.

Amb aquesta presentació arrenquen de forma oficial les inscripcions dels equips femenins del Terrassa FC a les oficines de l’Estadi Olímpic de Terrassa, que tenen un horari de dilluns a divendres de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h. De moment, quatre equips femenins i més de 60 jugadores estan completament confirmades.

La temporada 2017-18, el #futfem aterra al Terrassa FC!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix